Fora Familieliv Dilemma ang. samvær – råd søges!
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5433373
  Montana
  876 Indlæg

  Hej piger!

  Hjælp! Mangler nogle meninger, for er i tvivl om hvad der er det bedste for min datter – det er så svært nogle gange at være objektiv?!

  Lidt forhistorie:
  Samværet med min datters far er planlagt efter hans arbejdsplan. Det er noget vi selv har fundet ud af, har ikke været i kontakt med SF. Han arbejder aften/nat (fra 19 til 3), så derfor kan han kun have vores datter når han har fri. Jeg følger hans arbejdsplan udelukkende for vores datters skyld og hans skyld – jeg synes ikke selv det er det mest optimale for MIG, men jeg går på kompromis og det virker fint nok.

  Nå, men i den her uge havde han fri onsdag, torsdag og fredag. Dvs. at han kunne have haft hende fra onsdag kl. 15 til lørdag kl. 15 hvis han ville. Det måtte han gerne. Men han skulle til KBH og lave noget arbejde (han har gang i at starte et eller andet op ved siden af sit almindelige arbejde), så han havde hende kun onsdag kl. 15 til torsdag morgen, hvor hun så var blevet syg og han fik sin mor til at aflevere hende her hos mig, da hun ikke kunne komme i børnehave og han jo skulle til KBH.

  Jeg har så haft en sløj datter hjemme siden torsdag morgen og han har ikke givet lyd fra sig overhovedet. Nu skriver han så her til aften, at han gerne vil have hende nogle timer mandag eller tirsdag. Han skal have hende efter planen igen onsdag og torsdag. At han vil have hende nogle timer betyder, at han henter hende i børnehaven kl. 15 og kommer og afleverer hende her kl. 18 inden han skal på arbejde.

  Nu kommer spørgsmålet: Er det fair jeg skriver, at det er bare synd, men han må vente med at se hende, til hans egne dage?

  Hun ville sikkert være glad for at se ham, for hun savner ham. Men til gengæld ved jeg, at jeg får en ked-af-det pige hjem der om aftenen, fordi hun hellere vil blive hos ham. Så kan jeg bruge en-to timer på at trøste hende, give hende aftensmad (som hun ikke vil spise) og så putte hende. Jeg føler nok lidt, at jeg bare får “lorten” den dag og ikke noget hyggetid…. Den får han til gengæld.

  Det er selvfølgelig synd for dem begge, at de ikke har set hinanden siden onsdag, men det er jo ikke min skyld, men hans beslutningen, at han tog til KBH. Desuden vil jeg helt ærlig helst ikke se ham, for har lidt brug for afstand (går lige og vender mig til, at han er blevet kæreste med hende, han forelskede sig i, mens vi var gift). Så for min egen skyld vil jeg også helst være fri…

  Nå, men hvad siger I piger? Alternativt tænker jeg på at foreslå, at han kan hente hende tirsdag og så få sin mor til at passe hende om natten (han bor hos sin mor), så han har hende fra tirsdag til fredag – så kommer hun ikke ked af det hjem til mig om aftenen, men kan blive derude?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.