Fora Baby og Barn Er hun syg eller ej?
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5436091
  Anonymous
  68619 Indlæg

  Jeg har en lille pige her som giver mig grå hår i hovedet efterhånden! og ville lige hører om der er nogen kloge hoveder herinde der har oplevet noget ligende.
  Bjørk fik konstateret lungebetændelse i torsdags, efter at lægen havde kigget på hende både tirsdag og torsdag. hvorefter hun kom på penicillin.
  Lørdag er vi til vagtlægen igen pga kraftig hoste som hun får noget binyrebarkhormon for.
  Tirsdag har hun marginalt feber da jeg henter hende fra vuggestuen, og vagtlægen vudere at hun lige skal lyttes på – informere om at hun stadig har rallende vejrtrækning. Kun får konstateret atypisk lungebetændelse som penicillinen ikke virker på, og får antibiotika istedet. Hjemme igen nægter ungen at tage antibiotikaen (jeg bebrejder hende ikke efter at have smagt på det for at vise hende at det da ikke var SÅ slemt – JO DET VAR!!!!) og jeg KAN IKKE trylle, og nu er der gået halvandet døgn uden hverken penicillin og antibiotika, og slog koldt vand i blodet med tanke på at om ikke andet så må hun få feber igen, så så må de gøre et eller andet effektivt for at hjælpe det lille pus.
  Tryllekunsten er så bare at hun tilsyneladende ikke får feber, og er særdeles aktiv, og tosser rundt og griner som hun altid gør – men hoster og raller stadig, og hendes vejrtrækning sys jeg er blevet en anelse påvirket nu – men stadig ikke skyggen af feber, det er sku da ikke normalt?!?!? (jeg ringer og kunsultere vagtlægen når hun vågner igen, og jeg har taget tempretue igen igen, for det er sku ved at være mystisk sys jeg)

  Nogen der har prøvet det??

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.