Fora Familieliv facebok dillemma.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5453167
  casey
  442 Indlæg

  kan allerede nu mærke at det her bliver et længere og forvirrende emne..

  men min eks (min datters far) og jeg har ikke noget godt forhold til hindanden overhovedet og er ikke på hinandens fb, vi har blokeret hinanden..
  han har førhen truet mig på livet og været i retten og fået dom for det..
  min kæreste er mere far for min datter end hendes rigtige far er..

  han ser hende dårlig nok, og når han så skal se hende kommer der en undskyldning for hvorfor han ikke kan alligevel.. min datter er nu så forvirret at hun er begyndt at ændre adfærd.. og altså forvirret fordi hendes far aldrig overholder deres aftaler..

  for lidt siden skulle hun derhjem en hel weekend efter kun 2 timer var hun hjemme hos mig igen… og i fredags skulle hun ha været der i 2 timer hen over aftensmaden men det blev også aflyst 🙁 hun bliver så ked/forvirret..

  men nu til sagen..

  alt jeg skriver på min profil vedkommer jo ikke ham så igår opdager jeg at hans søster (min veninde) er hjemme ved ham, og kort efter jeg ser det….. modtager jeg en besked fra ham hvor der står “flot familie billed i har fået taget;)”
  (billed af min kæreste, datter og jeg)
  og jeg bliver faktisk ret sur for tænker at det kan hun sku da ikke tillade sig? hvad gør jeg så nu, bare glemme det og tænke når ja surt…
  eller blive sur som jeg faktisk har mest lyst til, og siger noget til hende, og muligvis sletter hans familie fra fb fordi de åbenbart ikke kan finde ud af det? :usikker:

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.