Fora Graviditet Gravide teenagere søges til DR dokumentar
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5445915
  casting Metronome
  1 Indlæg

  DR søger gravide til ny dokumentar

  DR søger gravide til et kærligt og respektfuldt dokumentarprogram om det at blive mor, og om tankerne og følelserne bag. Dokumentaren vil både skildre de kvinder der er med, men også forskellige idéer om den rigtige graviditet og fødsel. Er du kommende mor som teenager, karrieremor, er du endelig blevet gravid efter mange forsøg, har du valgt at få barnet alene, er I et homoseksuelt par der venter barn, venter I på adoption, er du gravid i slut 40’erne, har du valgt en utraditionel måde at føde på eller har du en helt anden historie, så er det måske dig vi leder efter.

  Vores gravide vært vil sammen med de medvirkende beskrive hvor forskelligt det kan være at være gravid i Danmark – for nogen er det rigtige at få et barn, hvis de bliver gravide som 16-årige, for andre passer det ikke ind i livet før de er langt ind i 40’erne. Og hvad hvis man vil adoptere, hvilke tanker gør man sig så, mens man venter.

  Hvis du vil høre mere så skriv et par linjer om dig selv, inkl. fuld adresse og telefonnummer, samt et vellignende billede til casting@metronome.dk eller ring og hør mere om programmet på tlf. 32 64 65 65 (spørg efter Rikke Møller eller Paula Holm) – eneste betingelse er at du venter barn og har termin efter 1. december.

  Optagelserne finder sted 1-2 dage i løbet af december og januar 2011/12

  Metronome Productions
  Jenagade 22
  2300 København S

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.