Opret
A password will be e-mailed to you.

Selvfølgelig skal far forkæles, når der er den officielle fars dag, men synes du ikke også selv, at det er sjovere med uforudsete gaver og forkælelse? For at gøre din far eller mand, som er far til jeres barn, rigtig glad, kunne du engang i mellem lave en forkælelsesdag, som du bestemmer. Du kan lave en bare-fordi-dag til far, fordi du holder meget af ham. At arrangere sådan en dag eller overraskelse til din mand vil også være godt for jeres parforhold og romantikken, som der måske ikke er ligeså meget plads til altid med små børn.

 

1. Køb lækkert fodtøj til sommer

Måske har din mand ikke nogle ordentlige sko eller sandaler til sommer – eller også trænger de kraftigt til en udskiftning. Så det mangler han i høj grad, men han får aldrig taget sig sammen til at købe det. Her er et bud på herresandaler, som du kan vælge i mellem og købe i bare-fordi-gave.

 

2. Morgenmad på sengen

Tag til bageren og køb rundstykker eller bag selv boller som en rigtig mor. Bryg kaffe og server det på sengen til ham. Det kan kun gøre ham varm om hjertet. Måske kan du også købe eller bage hans yndlings kage.

 

3. Skriv et brev

Du kan også gøre det ekstra romantisk, men uden det skal koste noget. Skriv et brev om, hvor glad du er for ham, og hvor stolt du er for at se ham som far til jeres barn. Det vil helt afgjort røre ham og gøre ham glad.

Andre læste også:   Vælg det rigtige legetøj til din baby

 

4. Fodboldtrøje

Der er bare noget med mænd og fodbold. De kan ikke få nok af det. Selvom du måske ikke interesserer dig så meget for det, så kan du godt gøre noget for at gøre ham glad i forhold til hans sportslige interesse. Du kan give ham en fodboldtrøje med hans favorithold. Da vil han føle, at du anerkender hans passion for det, og du viser stor interesse for det, han kan lide, som kun kan smigre ham.

 

5. Inviter ham ud at spise

For mange nybagte forældre eller forældre med små børn, går der desværre langt i mellem, de får tid til at være sig selv og kommer ud at spise. Og det trænger man til engang i mellem. Her kan man lægger bleskifte og andet på hylden og bare lade romantikken blomstrer. Det er med til at skabe et moment, hvor man husker på, hvorfor man i sin tid fandt sammen og fik børn sammen.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort