Fora Baby og Barn Graviditetstegn men ikke gravid!?
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5431479
  Jonna
  13 Indlæg

  Piger – jeg er ved at blive skør af alle de tanker… Det er næsten hver gang op til min menustration (eller ihvertfald tit :blink: ) at tankerne begynder at køre og jeg kommer helt i tvivl om jeg er gravid. Jeg lægger mærke til ALT – har jeg en smule kvalme så er jeg gravid, har jeg ondt i underlivet så er jeg gravid, render jeg meget på toilettet så er jeg gravid OSV…. Det er SÅ irriterende at jeg ikke kan styre mine tanker for jeg bliver en smule skuffet hver gang menustrationen kommer…

  Denne gang havde jeg for 1-2 uger siden en del kvalme og underlivssmerter – i den virkelige verden=ægløsning, i min verden=jeg er gravid… Nå men det stoppede nogle dage og nu er underlivssmerterne kommet igen og en smule kvalme – i den virkelige verden=jeg får menustration en af dagene, i min verden=jeg er gravid.. :bander: Det helt vildt som jeg lægger mærke til alt efter jeg har prøvet at være gravid….. :pegefinger:

  Har i det også sådan? eller er det bare mig der er skruk? Det skal lige siges at vi ikke prøver at blive gravide, vores planer er at begynde til maj/juni (men kommer det før gør det ingenting :love: …)

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.