Fora Familieliv Han tænker med NUMSEN!!!
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5432745
  Katti
  664 Indlæg

  Undskyld, men jeg skal af med noget damp !

  Roy tænker simpelthen med numsen og kan slet ikke se ud over sin egen næse.
  I går gik han helt amok over jeg skulle arbejde til kl. 21.30 så han ikke kunne aflevere Maja tidligere end aftalt da han også skulle arbejde. Det resulterede så i at han ville tage et tog fra ODense til Vejle kl. 21.30 og aflevere hende hos min mor ! KLOKKEN 21.30!!! Hallo, hvad tænker du på?

  Jeg har hele weekenden fået af vide jeg ikke er en god mor, at jeg ikke kan være min opførsel bekendt, at jeg bare er dybt jaloux fordi han har fået en kæreste, at jeg ikke må skrive dit og dat på facebook, at jeg ikke må lægge billeder på facebook af M og jeg..

  Her får i lige lidt:
  – Roy skylder mig 32.000 kr og skulle afdrage dem fra første oktober. Det blev så udskudt til 1. december, 1, januar,1 februat, 25 februar.. Han har masser af penge til at flytte i hus med damen og snakke om ferier men ikke til at give mig mine penge. Desuden er han ved at sælge vores fælles bil som jeg stadig ejer halvdelen af og han ikke har købt mig ud af.

  – Han har ikke betalt en krone i børnebidrag og det er nu 11 måneder siden vi gik fra hinanden (ja, der er en sag igang i SF så jeg kan få dem fra kommunen)

  – Han går amok over jeg skal arbejde selvom det er ham der ikke giver mig noget som helst, han har selv 1 fuldtidsjob som udlært chauffør og to bijobs og jeg er på SU og har kun mulighed for at arbejde 5 dage om måneden.

  – Han klager over det tøj han får med til Maja men jeg nægter at give ham meget tøj eller nyt pænt tøj fordi han for det første ikke btaler en krone og for det andet ryger selvom han har hende så ALT hendes tøj STINKER!!

  – Han har hende fredag eftermiddag til søndag eftermiddag hver anden weekend og nix weider! Ingen ferier, ingen helligdage, ingen noget som helst. For som han siger “han har behov for at føle sig ung og nyde sin kæreste”..

  – Han ved ikke hvornår han vil have sommerferie med Maja og om han overhovedet vil. Dvs. jeg kan ikke planlægge min egen ferie m/u Maja..

  Jeg er simpelthen ved at gå ud af mit gode skind.

  JEg gider bare ikke stå standby i mine friweekender fordi han ikke kan finde ud af at overholde en aftale. Nu har jeg indkaldt ham til SF ang. samvær så han ikke kan bryde aftalerne mere. Jeg vil ikke have ham til at tage hende mere, jeg vil bare have jeg kan planlægge mit liv. JEg vil have jeg ikke skal spørge om lov til at tage på arbejde, ferie osv..

  Jeg synes virkelig han er en skovl.. Er det bare mig der overreagerer?

  Undskyld for udbrudet, men for pokker hvor er det bare vanvittig hårdt at stå i..

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.