Fora Uddannelse og arbejde hjælp mig med mit dilemma.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5458416
  lolly
  261 Indlæg

  Hej piger.
  sagen er den at jeg er blevet optaget på ssa uddannelsen, hvilket jeg selvfølgelig er ovenud lykkelig for.. 🙂
  men men men jeg skal starte den 1 maj, og er for meget længe siden blevet inviteret på ferie af svigerforældrene i anledning af papsvigermors 60 års fødselsdag. da de inviterede os fortalte vi at jeg havde svært ved at give et svar da jeg havde søgt optagelse på skole og først fik svar nu, men det endte med at der blev bestilt ferie den 11 maj for det var den eneste uge alle kunne få fri og vi er mange der skal afsted.
  jeg havde egentlig ikke regnet med at komme ind i første forsøg da jeg har hørt om så mange der får afslag og især hvis man kun vil ind med voksenelev løn.
  mit problem er nu, skal jeg droppe ferien og starte, selvom jeg har vildt dårlig samvittighed overfor resten af familien over ikke at tage med, specielt min søn. eller skal jeg udskyde skolen og håbe på at komme ind igen til oktober, jeg arbejder som aftenvagt og ser virkelig frem til at kunne tilbringe mere tid med min familie ved at skulle igang om dagen i stedet, så i længden tror jeg det vil blive fantastisk for os. men er bare virkelig splittet..

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.