Du skal bruge følgende:
Ris
800 g savoykål
300 g squash
250 g broccoli
1 stort rødløg
200 g bønnespirer
400 g kalkunkød i strimler
Marinade:
1 1/2 dl soya
20 g frisk ingefærrod i tynde skiver
2 fed presset hvidløg
Du skal gøre følgende:
Risene koges efter anvisningen på posen.
Alle grønsagerne rengøres. Savoykålen snittes i fine strimler, squashen og rødløg skæres i tynde skiver og broccolien deles i fine små buketter. Stokken skæres i tynde skiver.
Bønnespirerne skylles og afdryppes i en si.
Marinaden blandes sammen i en stor skål.
Bønnespirerne kommes i marinaden, vendes, tages op og kommes i en separat skål for at kunne drysses over retten efter behag.
Resten af grønsagerne og kødet kommes nu i skålen og vendes godt rundt.
En stor pande eller en wok varmes nu op og kød og grønsagsblandingen kommes på uden fedtstof for at blive stegt i ca. 3 min. Det kan evt. deles op i mindre portioner og steges i mindre portioner.
Serveres med kogte ris eller pasta.
Efterlad en kommentar