Opret
A password will be e-mailed to you.

Alle mennesker i Danmark betaler skat, hvilket i de fleste tilfælde er noget, der sker automatisk og altså uden, at man aktivt selv skal tage stilling til eller gøre noget. Dog sker det, at der opstår situationer, hvor man modtager mails og/eller breve fra SKAT, hvor man aktivt skal tage stilling til forskellige problemstillinger. Det kan bl.a. være i forbindelse med sin selvangivelse, kørselsfradrag eller lignende. Her er det utrolig vigtigt, at man har helt styr på, hvad man skal gøre, da man enten ellers kan misse en mulighed for at få penge tilbage eller ligefrem kan ende med at skulle betale en masse penge i afgifter. I disse tilfælde er det altid klogt at få juridisk rådgivning, da man i så fald er helgarderet i forhold til ikke at misforstå eller overse vigtige detaljer. Har du brug for skatterådgivning i forhold til din selvangivelse, kørselsfradrag eller en helt tredje ting, kan du læse mere her.

 

SKAT og afgifter for virksomheder

Ligesom at der som privatperson kan opstå problemstillinger i forhold til SKAT, kan disse også opstå som virksomhedsejer. Det kan eksempelvis være i forbindelse med køb eller salg af virksomhed, generationsskifte i virksomheden, køb/salg af fast ejendom eller lignende, hvor der i mange tilfælde kan være forskellige afgifter tilknyttet den enkelte sag. Her er det tilsvarende klogt at være ordentlig klædt på i forhold til de juridiske problematikker, der kan opstå, hvorfor det kan være en god idé at få skatterådgivning af en person med en juridisk baggrund.

 

Har du modtaget en henvendelse fra SKAT?

Modtager man en henvendelse fra SKAT, hvor man er bare det mindste i tvivl om, hvad man skal gøre, er det en rigtig god idé at få fagmænd til at kigge på sagen. I sådanne tilfælde kan det være smart at henvende sig på et advokatkontor, da de fleste advokatkontorer med speciale i skattesager giver en gratis vurdering af lige netop din sag. Her vil man lynhurtigt i fælleskab kunne danne sig et overblik over følgende:

Andre læste også:   Oplevelser med det overnaturlige

 

  • mulighederne for at opnå et gunstigt resultat i sagen
  • de omkostningsmæssige aspekter ved at føre sagen
  • hvilke konsekvenser det har, hvis sagen ikke videreføres

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort

This will close in 20 seconds