Fora Hilsen Til Alle Hvad skal jeg gøre?
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5384760
  leanic
  202 Indlæg

  Min søn har ingen feber, han spiser og han sover fint om natten men……
  når han skal afleveres i dagpleje ringer dagplejemoderen og beder om at få ham hentet da han ikke vil spise og er helt hysterisk.
  Så har måttet hente ham flere gange fra dagplejen de sidste 3 uger. Både mig og kærestens arbejdsplads er ved at være træt af at vi hele tiden bliver bedt om at hente ham, når vi er på arbejde, men hvad skal vi gøre?
  Når vi henter ham virker han til at have det godt derhjemme. Han er dog begyndt at få temperament nu (han er 1 år). Men ellers kan vi ikke se han fejler noget.
  Han har haft 3 forskellige dagplejemødre i denne uge, da hans normale er på ferie. Vi kan ikke blive ved med at tage fri fra arbejde på denne her måde. Hvad ville i gøre i denne situation?

  #6726401
  christinah
  1385 Indlæg

  Jeg skal ikke kunne tale for reglerne i din kommune men i min kommune er reglerne at et barn skal kunne følge en dagligdag i dagplejen på lige fod med de andre børn. Det vil sige at et barn ikke behøver at være feber syg fx for at jeg må ringe efter forældrene.

  Dermed ikke sagt at jeg synes din dagplejer handler rigtigt ud fra de oplysninger du giver ihvert tilfælde. Jeg ville for det første snakke med dagplejeren om at i jo ikke kan tage fri hver og hver anden dag og hente ham. Og så ville jeg kontakte pædagogen og prøve at få en samtale med hende og dagplejeren så i kan finde en løsning der er holdbar for alle parter.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.