Fora Familieliv Hvem har bukserne på hos jer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5433896
  Deja-vu
  393 Indlæg

  Blev lige inspireret af en anden tråd, med en som kørte manden rundt fordi hun kunne, hvordan er det hjemme hos jer?

  Hos os er det helt sikkert mig som tager beslutningerne, jeg savner på ingen måde modspil i dette, og nyder faktisk det er mig som bestemmer. :woot:

  F.eks. har jeg sat spilledage op for kæresten, han har 2 faste hverdage om ugen, og resten af tiden tager vi hen ad vejen, altså hvis vi alligevel bare sidder og stirrer ud i luften, så kan han bare gå ind og spille – så længe han er til stede når jeg så har brug for det de andre dage.

  Kæresten får ikke lov at bruge de skattepenge HAN får retur, vi har fælles økonomi og jeg synes pengene skal sparres op til barnedåb, (Her er det nok mere fornuften som jo spiller ind) . Jeg vil lige indskyde at jeg får samme slat penge retur som ham, men som sagt har vi fælles økonomi.

  Herhjemme er det som regel mig som planlægger tingene, sørger for aftaler bliver overholdt osv. og jeg skriver til kæresten 117 gange at han skal huske “det, det og det” for ellers glemmer han det. F.eks. scanninger, så bliver jeg tøsefornærmet hvis han glemmer at spørge om fri et par timer for at komme med osv. så det får han altid løst.

  Herhjemme er det desuden også mig som altid har sørget for min kæreste fik nyt tøj, ved at sige “når vi får penge næste gang SKAL vi altså ud og finde nyt tøj til dig” for ellers bliver det aldrig gjort.

  Så herhjemme er det helt sikkert mig som står for sådanne ting, og siger “ej, det skal vi altså ikke” og aldrig har vi haft et skænderi omkring det, og jeg har på ingen måde savnet modspil på den front, til trods for han måske ikke altid er enig i at han ikke må købe en ny pc til 10.000 kr. 1 gang om året.

  Tilgengæld er det ham som har “bukserne på” når lyset bliver slukket. :woot: :woot:

  Hvad med hos jer, tager I nogle valg hvor I måske tænker “ej, er det virkelig retfærdigt over for ham” Jeg er personligt ikke bange for at sige når vi har gæster, eller sidder hos f.eks. svigerforældrene “Når, men sådan bliver det altså bare” som regel er jeg jo fair (synes jeg selv ihvertfald) 😛

  Og vi skændtes aldrig over sådanne ting overhovedet!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.