Fora Baby og Barn Hvor er min glade baby? :(
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5449549
  NKC87
  984 Indlæg

  Min ellers så nemme og glade baby har bare lige vendt humør de sidste dage :/

  Det startede igår, hun gad simpelthen ikke sove i løbet i løbet af dagen, og var bare små-pyller sådan hele dagen – Om aftenen blev det værre, der var hun rigtig ked af det, sådan som vi aldrig har oplevet før..
  Hun er lige knap 4½ måned gammel – Sker der noget med dem der omkring som kan være træls et par dage?
  Idag har hun dog gerne vil sove, men ikke helt den rytme som hun plejer, men hun er stadig lidt pylleret… Jeg ved godt at I ikke lige kan sige hvad det er, men måske I har en ide, eller har været udsat for det samme…
  Skal lige siges, at hun normalt sover rigtig godt i løbet af dagen og natten, og ellers bare er en rigtig glad og nem pige, som aldrig har skreget og næsten aldrig er ked af det!

  Forresten er hun rigtig svær at putte til natten, hun skal altid falde i søvn ved mit bryst hvorefter jeg så ligger hende i hendes seng – Men der går længe inden hun falder i søvn ved brystet, og egentlig vil jeg gerne at jeg kunne putte hende i sengen, nusse hende, synge en sang og hun så vil falde i søvn selv, men det vil hun bare ikke :/ Ved ikk om vi skal tage et par aftner og bare lade hende ligge, også gå derind efter et par minutter? Men jeg har svært ved at lade hende ligge når hun er ked af det. Skal lige siges at hun ikke bruger sut! Hun nulrer en stofble i stedet, men det er ikke en som hun vil bruger som “sut”

  Nogle ideer? JEG VIL HAVE MIN GLADE PIGE IGEN! 😀

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.