Opret
A password will be e-mailed to you.

Det kan være umådeligt svært at finde tid og energi til at det, som man gerne vil. Lige fra man vækker børnene om morgenen, og indtil man er hjemme igen, og maden er lavet, så er det svært at finde tid til noget som helst andet end pligter. Man kan måske få en halv times afslapning inden madlavningen, men i hvert fald har mange travle danskere ofte en følelse af, at der ikke er timer nok i døgnet. Netop derfor kan det også være svært at få ønsket om at være aktiv til passe med en livet i en familie. Men det kan lade sig gøre, og det får du her et par tips til.

 

Tag cyklen på arbejde

Vi danskere er glade for at cykle. Jernhesten er ganske enkelt en del af vores redskaber til decideret transport, hvor det i mange andre lande er mere sjov og ballade. Vi har gode forhold herhjemme til at cykle, og derfor er det også en idé at tage cyklen til og fra arbejde. Du vil med al sandsynlighed få mere energi i hverdagen, ligesom at du ikke nødvendigvis mister meget tid – i hvert fald ikke hvis du kører med offentligt transport i morgentrafikken i København eller lignende. Et godt tip til at holde dig i gang med at cykle på arbejde er desuden at købe en lækker cykel, frem for en gammel havelåge. Find din kommende racercykel her, og lad den blive en del af din hverdag.

 

Hold styr på dit aktivitetsniveau

En aktiv livsstil er ikke nødvendigvis lig med, at du er på cyklen, i løbeskoene eller fitnesscentret hver eneste dag, selvom du ikke har tid. Tværtimod kan en aktiv hverdag rumme meget mere end disse gængse idéer om aktivitet. Noget så simpelt som rengøring eller at lufte hunden kan nemlig også være med til dette, ligesom at en cykeltur med børnene ned at handle ligeså kan være det. En god måde at holde styr på og bibeholde sit aktivitetsniveau er dog at købe et smart aktivitetsur, som kan holde styr på tallene for dig. Får du taget nok skridt, og hvilke dage på ugen er du mest aktiv – og hvad kan du lære af det? Det er sådanne former for indsigt, du får med en aktivitetstracker eller -ur. Find dit næste device på www.intersport.dk

Andre læste også:
  Husk dig selv efter graviditeten

 

At være aktiv er ikke kun løb, cykling og fitness

Mange danskere føler sig stresset over at skulle holde sig aktiv i hverdagen, selvom der knapt nok er tid til det. Det betyder, at vi bruger meget energi på overhovedet at komme afsted og holde os i gang – også selvom det ikke behøver at være så svært. Det er muligvis fordi, at mange anser en aktiv hverdag som indeholdende enten cykling, løb, fitness eller lignende. Men sådan er det ikke; rengøring, gåture, at tage trapperne osv. er også en del af, at vælge den aktive og sunde livsstil.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort