Fora Baby og Barn Hvor lang tid feber og ondt i halsen inden læge igen?
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5436081
  JP84
  6898 Indlæg

  Jeg tror jeg vil kontakte vagtlægen, man kan jo altid ringe og snakke med ham/hende og høre hvad de synes
  Synes det er længe, hun har så høj feber og ondt i halsen, stakkels lille pus 🙁

  Rigtig god bedring med hende :knus:

  #8072777
  Pernuller
  7903 Indlæg

  Nu har Lukas haft rimelig mange lungebetændelser i løbet af hans liv og der var der en gang hvor de også sagde at der intet var, han lød helt normal på lungerne.. Jeg kunne dog mærke på ham at det var lungebetændelse igen så tog til lægen efter et par dage igen og dér kunne de nu høre at han havde lungebetændelse.. Så jeg ville da snart tage afsted igen for at få tjekket det hele igen 🙂

  God bedring til din lille mus :love:

  #8072778
  Holstebro84
  10853 Indlæg

  Nu synes jeg at jeg har rimelig dårlige erfaringer med læger når Laurits har været syg. For et års tid siden havde jeg ham til læge hele 3 gange på en uge før de opdagede at han havde møb. Jeg ville ringe til vagtlægen!

  #8072779
  Pernuller
  7903 Indlæg

  @KasseJonna wrote:

  Pernillaaa, hvordan vidste du det var lungebetændelse?

  Jamen han starter altid med at blive snottet, begynder at hoste og så får han feber 🙂 Han raller også nede fra lungerne af..

  #8072780
  Astridsmor09
  3339 Indlæg

  @KasseJonna wrote:

  Måske jeg prøver og ringe og høre senere idag. Sidst hun havde så høj feber havde hun det altså i 3 uger fordi de ikke ville give hende pencillin da de ikke kunne finde noget rigtigt på hende. Endeligt fik hun primcillin og vupti blev hun rask..

  Øv hvor er det træls med syge børn 🙁

  Herhjemme har vi prøvet, At Astrid gik i knap 2 måneder med kold lungebetændelse, uden at lægen ville gøre noget! Astrids infektionstal var vist kun på 10, og det var ingenting ifølge lægen, men til sidst insisterede jeg på at hun sendte os videre, så vi fik tagte nogle “snotprøver” på sygehuset, som viste at der var en bakterie!! Hun fik pencillin og vupti var hun rask – så jeg sys I skal tage afsted til lægen igen 🙂 Jeg har ikke meget fidus til de der infektionstal!!Og god bedring med hende 🙂

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.