Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

200 Gram Rå marcipan
150 Gram Smør
1 Stk Æg
175 Gram Sukker
150 Gram Mel
1 Teskeer Bagepulver

FROMAGE:
2 Stk Æggeblommer
75 Gram Sukker
3 Stk Blade husblas
Reven skal af 1 appelsin
1/2 Deciliter appelsinsaft
2 1/2 Deciliter Piskefløde

Pynt:
300 Gram Friske jordbær

Du skal gøre følgende:

Rør marcipan og smør sammen.

Rør ægget i sammen med sukker.

Bland mel og bagepulver og rør det i.

Bred dejen ud på en bradepande, ca 22 * 34 cm, og bag bunden lysebrun ved 180 grader i ca 40 min. Køl den af.

Fromage:

Æggeblommer og sukker røres godt og appelsinsaft og -skal tilsættes.

Udblød husblasen i koldt vand i 3-4 min.

Vrid vandet af og smelt den ved at hælde en smule kogende vand over, mens der røres.

Rør husblasen i æggemassen.

Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.

Bred fromagen ud over den kolde marcipanbund og pynt med friske jordbær.

 

Andre læste også:   Isstænger med nødder

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort