Du skal bruge følgende:
200 Gram Rå marcipan
150 Gram Smør
1 Stk Æg
175 Gram Sukker
150 Gram Mel
1 Teskeer Bagepulver
FROMAGE:
2 Stk Æggeblommer
75 Gram Sukker
3 Stk Blade husblas
Reven skal af 1 appelsin
1/2 Deciliter appelsinsaft
2 1/2 Deciliter Piskefløde
Pynt:
300 Gram Friske jordbær
Du skal gøre følgende:
Rør marcipan og smør sammen.
Rør ægget i sammen med sukker.
Bland mel og bagepulver og rør det i.
Bred dejen ud på en bradepande, ca 22 * 34 cm, og bag bunden lysebrun ved 180 grader i ca 40 min. Køl den af.
Fromage:
Æggeblommer og sukker røres godt og appelsinsaft og -skal tilsættes.
Udblød husblasen i koldt vand i 3-4 min.
Vrid vandet af og smelt den ved at hælde en smule kogende vand over, mens der røres.
Rør husblasen i æggemassen.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Bred fromagen ud over den kolde marcipanbund og pynt med friske jordbær.
Efterlad en kommentar