Fora Baby og Barn Man kan jo ændre mening
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5452980
  Dumpe88
  46 Indlæg

  Inden jeg blev gravid havde jeg ellers altid svoret at mine børn aldrig skulle have mærketøj. Hvorfor skulle de det, når man kan få billigt tøj i Føtex, Bilka og H&M? Da jeg så blev gravid med Oliver vat meningen mere eller mindre den samme, men jeg fandt alligevel noget mærketøj som jeg savlede lidt over. Når man så kigger i skuffen på de bodyer vi indtil videre har i str. 68 (næste str.), tegner der sig et helt andet billede. 8 bodyer fra Katvig! Hummel og Ej Sikke Lej.
  I str. 62 som han bruger nu har vi 3 bodyer fra Hollys og Ej Sikke Lej, og jeg må krybe mig til korset og indrømme at det er mit foretrukne til ham. Kvaliteten er bare bedre og det bliver ved med at være blødt, i forhold til det fra fx H&M der hurtigt bliver stift. Udover det, er tøjet fra Ej Sikke Lej da også bare pænere og mere spændende, hvor imod H&M er lidt mere gråt og kedeligt.

  Dog vil jeg nok stadig fortsætte med at købe bukser, natdragter og basic bodyer fra de billigere mærker, og så give lidt ekstra for nogle mere lækre bodyer. Dog har jeg indtil videre ikke givet fuld pris for bodyerne fra mærkevarerne, men købt dem på lagersalg, udsalg eller fået dem i gave.

  Er det kun mig der har ændret mening og opfattelse på det område? 🙂

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.