Fora Graviditet Moderkage på forvæg?
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5387493
  Louiise90
  422 Indlæg

  hej Piger, ville bare høre om der var andre a jer der har prøvet at moderkagen ligger forand, ??

  jeg mærker små puf hver dag, flere gange om dagen,.. men kommer jeg overhoved til a se maven bevæge sig på noget tidpubkt sådan rigtig,. jonas har ikk mærket spark endnu..

  og jeg glæder mig sådan til han gør, hvis han gør ?

  hvornår mærkede i den bette ??

  #6782436
  Pia_Henriett
  199 Indlæg

  Moderkagen ligger også på forvæggen hos mig, jeg har kunnet mærke den lille hver dag siden jeg var 17 uger henne og min kæreste mærkede det første gang da jeg var 17+6 henne.

  #6782437
  Anonymous
  68619 Indlæg

  Min lå foran også. Der kunne gå en hel uge imellem jeg rigtig kunne mærke spark. Mærkede den første i uge 20 ca men vidste det ikke, før jeg var længere henne 😉 Og ikke så lang tid efter mærkede jeg spark uden på maven. Og har også set maven hoppe, det var mest når jeg sad med en tallerken på den og spise 😉 så hoppede den nogle gange.

  #6782438
  Malle09
  297 Indlæg

  det lyder vildt at moderkagen kan gøre man ikke mærke det så meget , som jeg ved hvor ondt det kan gøre når lille baby sparker .

  #6782439
  Merian
  60 Indlæg

  Jeg venter tvillinger, som har hver deres moderkage (formentlig tveæggede). Den ene moderkage, til venstre, vender mod forvæggen, mens den til højre vender mod bagvæggen.

  Jeg har mærket liv hver dag siden uge 16 og den kommende tvillingefar har også mærket begge siden ca. uge 18.

  Det skulle ikke have nogen betydning for graviditeten, om moderkagen ligger det ene eller andet sted. Har dog læst et sted, at man skal være opmærksom på det, hvis man skal have foretaget kejsersnit, men lægen, som jeg talte med sagde, at de bare skærer gennem en moderkage, som vender mod forvæggen.

  I forhold til at mærke liv, synes jeg, at der er stor forskel. Jeg mærker tvillingen til højre betydeligt mere end tvillingen til venstre. Jeg har det sådan, at bare jeg mærker begge jævnligt, så er jeg helt tryg.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.