Fora Baby og Barn Ny vuggestue??
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5435163
  Lovewings
  120 Indlæg

  Mathias er blevet tilbudt en ny vuggestueplads. Jeg var ret overrasket over brevet, for troede at når vi havde sagt ja til den vuggestueplads han har, jamen så var vi ligesom “ude af” systemet.. Men den vuggestueplads vi har nu, ligger ikke i vores område, og var en “nødløsning” da vi sagde ja.. Den ligger 4 km væk, i modsatte retning af uni, skole og sygehuset, som er der vi normalt er til hverdag.. Det vil sige, jeg faktisk har 12 km alt i alt når jeg skal i skole, og jeg skal aflevere Mathias først…

  Men nu har vi fået tilbuddet om en vuggestue, Meget tættere på hvor vi bor. Det ville gøre hverdagen en hel del nemmere, og vi vil ikke være afhængig af bilen på samme måde, hvilket også ville være super.

  Men synes det er svært, for Mathias er jo glad for hans vuggestue.. og vi er glade for den også.. Men vi kan jo også allesammen blive glade for den nye.. og Hvis han skal skifte på et tidspunkt, er det vel meget godt at det er Nu og ikke om et halvt år, hvor han er endnu mere bevidst om hvad der sker..

  Jeg er jo bare bange for at gøre noget forkert i forhold til Mathias.. det er svært at skulle tage et valg der påvirker ham så meget..

  Jeg vil prøve at besøge den nye vuggestue idag, og så simpelhen gå efter min mavefornemmelse.. håber bare den siger noget entydigt :huh:

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.