Fora Debat Ødelagt brev – skal køber have pengene retur?
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5452710
  Rockfairy
  50 Indlæg

  Står i den situation at jeg for et par uger siden solgte nogle småting til en på nettet, som vi aftalte at jeg sendte på den billigste måde (som b-post), hvilket hun betalte for. Pakkede tingene godt ind i bobleplast, puttede dem i en alm. stor kuvert som jeg tapede godt til, og sendte den så afsted til hende. Kort tid efter modtager jeg en mail fra hende om at hun har modtaget en revnet kuvert uden indhold i sin postkasse. Hun havde så spurgt på posthuset, hvordan det kunne være, hvor de havde svaret at der nok havde været noget skarpt i kuverten siden den var revnet (hvilket der ikke var), og at de ikke ville dække tabet når brevet ikke var sendt som forsikret pakke.

  Køberen kontakter mig så på mail, og fortæller dette, samt sender et billede af kuverten som er fuldstændig krøllet og beskidt. Jeg sender derfor en klage/reklamation på post dk’s hjemmeside, men regner selvfølgelig heller ikke med at de vil gøre noget ved det. Fortæller køberen at jeg har gjort dette, og vil vende tilbage når jeg får svar fra dem. I dag, lidt over en uge senere, skriver hende køberen så til mig at hun ikke vil vente mere og gerne vil have sine penge retur.

  Forstår hende jo egentlig godt, men på den anden side mener jeg bare heller ikke helt at det er mit ansvar at det her brev er gået i stykker. Vi aftalte jo at det skulle sendes så billigt som muligt, og jeg pakkede tingene godt ind i bobleplast og tapede kuverten rigtig godt til.. kom faktisk af med mere i porto end hun betalte for, men ville være sikker på at det ikke gik i stykker.. hvilket det jo så desværre gjorde alligevel.

  Men piger.. hvad havde i gjort i denne situation? Havde i givet køberen pengene retur? Kan ikke rigtig finde ud af hvad der er rimeligt i denne situation :usikker:

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.