Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende: 

Raps- eller olivenolie
1 løg
1 pakke kalkunbacon
250 g. champinon østershatte eller små broccolibuketter
Frisk eller tørret estragon
½ dl fløde
Salt og peber
1 pakke frisk eller 250 g. tørret pasta

Du skal gøre følgende:

Løg og bacon skæres i tern og steges i olie.
Dernæst tilsættes de rensede, fintskårne svampe eller broccolibuketter, og steges yderligere til grøntsagerne er møre.
Derefter tilsættes estragon og fløde.
Lad retten simre lidt. smag til med salt og peber.
Pastaen koges efter anvisning på pakken og blandes med fyldet.
Retten serveres evt. med smørdampede gulerødder og et drys persille

Andre læste også:   Malenes kage

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort