Fora Baby og Barn Pseudotvillinger – godt og ondt
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5458301
  Katti
  664 Indlæg

  Hej piger
  Her er lige to problemstillinger jeg håber i kan hjælpe mig med at overskue.

  1. Sagen er den at min kæreste har to piger på 3½ og 2½ år. Der er 1 år og 4 dage mellem pigerne.
  De er uadskillelige. Det er selvfølgelig fantastisk de har hinanden, men jeg er helt ærligt bekymret lidt.

  Den store af dem udvikler sig ikke alderssvarende da hun jo ikke “behøver” fordi hende og lillesøster har deres eget sprog, begge bruger ble, osv. Lillesøster på snart tre år har ikke noget sprog da det ikke er “nødvendigt”.
  De kan ikke vågne uden at man SKAL vække den anden, De kan ikke spise med mindre de sidder ved siden af hinanden osv.
  De går i samme integreret VS/BH og leger KUN med hinanden. Jeg er helt ærlig bekymret for deres udvikling og sociale liv.

  Min kæreste og hans eks synes bare det er nuttet, men jeg kan ikke lade være med at tænke på den dag den ene skal i skole og den anden bliver “efterladt” hvis hun ikke har lært at være sammen med andre børn. Hvad når de skal i skole? De kan jo ikke KuN have hinanden resten af livet.. Er jeg for sippet eller hvad skal jeg tænke?

  2. Moren til de to små er en flink pige. MEN. DEt der med pænt tøj der passer sammen er simpelthen en by i rusland for hende. Pigerne ligner virkelig (undskyld udtrykket) genbrugs-børn. Tøjet er plettet, slidt og VIRKELIG gammelt. Jeg køber selv brugt tøj til alle vores piger men ville aldrig købe noget der er plettet, forvasket, strukket og ellers bare grimt.. Jeg har sagt til hende at vi ikke vil have en weekendtaske med fordi vi har masser af tøj til dem så vi VED at når de er her, så er de pænt klædt på alt efter hvad vi skal.

  Jeg bliver bare så ked af at hente dem og ser det tøj de går i til hverdag og i denne kulde og blæst har de ingen huer eller handsker udover en 1-lags elefanthue til den ene som den anden låner når den ene ikke bruger den.. :græder:
  Vi kan IKKE give dem tøj og lade det komme med hjem til moren da det (indtil videre) har resulteret i 2 par støvler der er FORSVUNDET og 2 sæt tøj med kjoler, strømpebukser, bodyer, bliver, hårpynt og ALT!. Moren er ligeglad..
  JEg ved ikke hvad jeg ville med det her punkt. Skulle nok bare lige have luft..

  Tak fordi i læste med.. :blomst:

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.