En seng til en baby har det enkelte formål, at dit barn skal sove godt og trygt om natten. Babyer har mere end nogle andre et behov for en god nattesøvn med alle de indtryk, som de optager i løbet af en dag. Derfor kan det godt betale sig, at du som mor eller far søger grundigt på markedet og undersøger de mange forskellige typer og modeller af senge, som der findes i dag. Når man skal ud og købe den første seng til sin baby, vil man gerne gøre det bedst mulige køb, så man allerede fra starten af sørger for at være god ved sin baby.

 

Tremmeseng eller vugge?

I de første måneder af barnets liv kan man vælge, at barnet skal sove i en vugge eller i en tremmeseng. Der er ikke nogen af de to muligheder, der er den rigtige løsning, og det kan derfor være svært at vælge. Umiddelbart er der ikke mange krav, der skal være opfyldt, før en vugge kan betegnes som en god vugge. Mange vælger dog en flytbar vugge, som kan flyttes rundt i huset. Dette kan være effektivt, hvis man sidder i sofaen om aftenen. Her kan man vælge en vugge med hjul, men man kan også investere i en krog til loftet og flytte vuggen rundt på den måde. Derudover vælger de fleste også at beklæde vuggen, så den er blød overalt, og det er dermed heller ikke mulig for barnet at rive sig. En god vugge skal kort sagt kun opfylde jeres behov som forældre, så I føler, at I gør den ekstra indsats for jeres baby.

Andre læste også:
  Maj Wismann - Sådan er det at være ung mor

 

I kan som sagt også vælge en tremmeseng, hvor standarden for sikkerhed er meget høj, og der er derfor også mange forældre, der vælger en tremmeseng fremfor en vugge. På nogle tremmesenge kan man justere højden i bunden, så sengen kan komme til at være i samme højde som forældrenes seng. Dette er en god idé i den periode, hvor barnet vågner ofte om natten og har brug for enten mor eller far. Ligeledes kan man også investere i tremmesenge, hvor man kan justere siderne, så de bliver højere eller lavere. Særligt effektivt er det, hvis siderne kan tages helt af, da man så kan stillen babyens seng helt op af forældrenes egen seng og på den måde gør det lettere at amme og komme til babyen om natten.

 

Find den rigtige seng her

På Bedrenaetter.dk kan du være sikker på at finde den helt rigtige seng til din baby, så både barnet og I som forældre får en god nattesøvn. Der er ikke noget vigtigere end, at alle parter får sovet i gennem om natten, så i er friske og positivt indstillet til en ny dag.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort