Fora Familieliv Samvær med far – hvad gør vi
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5385219
  Kristina1985
  703 Indlæg

  Hej piger.

  Ja, kæresten og mig er (endelig) gået fra hinanden efter mange problemer.

  Men problemerne er ikke slut.

  Adrian er jo hos sin far hveranden weekend i ulige uger.
  Vil derfor gerne have at Liva er hos M i de samme weekender, men bare fra fredag til lørdag. Både så ungerne kan se hinanden de weekender de er hjemme og så jeg kan få bare én friaften

  Den er M dog ikke med på. Han vil have hende i de lige uger, for der har hans kammerat, som han bor hos sine børn. Og så kunne de hygge med børnene og hvis nu hans ven vil lave noget (=druk) de weekender han ikke har børnene kan M jo ikke være med, for så har han Liva.

  Men hvem har “ret”?
  Og hvad siger statsforvaltningen? Har sendt dem en mail, men får nok først svar i næste uge…

  Hjælp tøser…
  Jeres mening?

  #6735486
  Annamor
  2218 Indlæg

  Der er ingen tvivl om at statsforvaltningen vil støtte dig.

  De lægger stor vægt på at søskende kan være sammen med hinanden, så du vil højst sandsynligt få medhold.

  #6735487
  Kristina1985
  703 Indlæg

  Puh… Det er jeg glad for… De børn er SÅ glade for hinanden, så hvis du kun skulle se hinanden så lidt ville de savne hinanden.
  Liva kommer nemlig i seng næsten når hun kommer hjem fra VS, fordi hun er så smadret, så de ser ikke rigtig hinanden i hverdagene.

  Men så kan han da bare komme an, hvis han ikke er enig

  #6735488
  Kristina1985
  703 Indlæg

  Flere der har en mening?

  #6735489
  Beautiful_Freak
  1012 Indlæg

  ja nu kan det godt være jeg får en masse høvl, men mener bare at læse i dit indlæg at Livas far jo også tænker på at hun kan være sammen med kammeratens børn, så hun ikk bare føler sig som enebarn i weekenderne væk fra dig.. og at hans argument med druk med kammeraten er samme argument som du selv bruger med en friweekend…

  nu kender jeg jo ikk jeres fortid, så vil helst ikk blande mig for meget, men for mig at se vil jeg ikk kunne tage dit parti fremfor hans, men bestemt heller ikk omvent… og jo kan godt se du gerne vil at dine børn også har tid sammen, men det har de jo også i hverdagene selvom du siger Liva kommer tidligt i seng…

  men det er nok bare en stor ulempe ved at have to børn med hver deres far, og så uheldigt for dig at de to fædres skemaer ligger forskudt af hinanden..

  #6735490
  Metamango
  961 Indlæg

  Jeg er sikker på at statsamtet vil støtte dig. Det er vigtigere at dine børn kan have wekkend sammen end at Liva skal kunne holde weekend sammen med x’ens vens børn.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.