Du skal bruge følgende: 

3 ca spsk oliven olie
1 peberfrugt – gerne rød eller orange
Ca 200 g champignon
1-2 løg
Ca 150 gr frosne fine ærter eller blomkål
½ l cremefraiche
1 pk frisk pasta
2-3 fed hvidløg (kan undlades)
1 dl grønsagsbouillon
3 tsk karry
Salt

Du skal gøre følgende:

Grønsagerne skæres i tern.
Brug 250 g champignon, så passe det når de er ordnet.
Karryen brændes af i olie
Grønsagerne med løgene først, sauteres/svitses heri i ca 7-8 minutter.
Pastaen koges seperat i 2-3 min. eller efter anvisningen på pakken.
Bouillonen tilsættes grøntsagerne
Smages til – stærk smag
Cremefraichen og pastaen tilsættes
Serveres varm

Andre læste også:   Kartoffelkage

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort