Fora Familieliv SAY WHAT?!
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5433053
  Anonymous
  68619 Indlæg

  Så kører vi igen. mor, far og papmor situationen!
  Papmor skriver en sms til mig her til aften, at det med at hente bjørk i morgen ikke bliver til noget alligevel, da bjørks far er taget til tyskland for at arbejde.
  Mor her tænker:
  – tak info! – har den anden forældre egentlig ikke pligt til at informere om den slags til den anden forældre når man har fællesforældremyndighed?
  – Jeg er slet ikke overrasket, egentlig kun over at der faktis bliver meldt afbud for en gangs skyld, i stedet for bare at blive væk.
  Papmor forsætter. Men hun ville egentlig rigtig gerne passe bjørk hvis jeg havde brug for en pause, og så ku hun finde ud af om de kunne samme de to alene.
  Mor tænker endnu mere:
  – bjørk er stadig kun halvandet år.
  – jeg har mødt dig én gang
  – Hva helvede skal du med min datter ALENE?!
  papmor bliver bedre og bedre: ja ja altså hun kende hende da rimeligt (jeg gav udtryk for at hun for mig var temlig fremmede, og at jeg ikke havde noget over blik over hvor godt hun egentlig kendte bjørk og omvendt) farmand har det lidt svært med sandheder skal i se 😉 og at det i øvrigt var hende der pleje at stå op med bjørk når hendes de havde hende på over natning.
  Mor her lettere hidsig efterhånden, tænker stadig:
  – Er man mand/far hvis man har sit barn til overnatning èn overnatning hver 3. weekend, og alligevel ikke evner at stå op, men at få sin kæreste til at tage sig af barnet
  – er det overhovedet sundt for bjørk at opleve det svigt fra hans side at han hellere vil sove end at lege med hende ect når han endelig har hende?!? det var jo netop derfor jeg gik fra idioten….
  – hvorfor sidder jeg egentlig og diskutere det her med papmor, skal kontakten egentlig ikke gå gennem de indvolverede forældre, og hvis han ikke selv evner det, burde han da slet ikke have kontakt, eller?

  En eller anden mind mig om for H**** at få ringet til SF i morgen, og aftale samvær, for det her er da til at dø af grin over!

  Sorry det blev lidt langt.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.