Fora Baby og Barn Scandia barnevogn – ris og ros?
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5458268
  Sangfuglen
  6385 Indlæg

  http://www.babysam.dk/barnevogne/babysam-barnevogne/scandia-pace-brun-solv-stel

  Jeg vil vildt gerne have en Odder, men vi står herhjemme og mangler rigtig mange praktiske ting, efter vi er flyttet fra stort til småt. Alt hvad vi har er simpelthen for stort. Så selvom jeg gerne ville bruge 10000 på en barnevogn, så synes jeg, det er lidt egoistisk, når vi mangler så meget andet.

  Så faldt jeg over denne, som har alle de ting, som jeg gerne vil have i en vogn. Fuldt støttet, stort liggemål, udluftning i kaleche, knækhåndtag og faste hjul

  Men er Scandia godt? Der står, de har modificeret vognen, så den er mere solid og stærk og personligt synes jeg, den ser god ud. Nu skal vi lige ud og have fingre i den, før vi kan sige andet, men hvad siger i?

  #8660108
  RandiH
  12714 Indlæg

  Vi havde en Scandia, og jeg var især glad for, at der var integreret insektet i liften. Den holdt fint til Hanna og Hektor.
  Jeg synes, den har fået et mere lækkert design, den du viser på linket, end den vi havde, og pusletasken ser også meget bedre ud.

  Desuden har jeg hørt, Scandia er Odders de billige, men om det passer, ved jeg ikke.
  Alt i alt var vi fint tilfredse. 🙂

  #8660107
  RandiH
  12714 Indlæg

  Jeg vil dog lige tilføje, at man nok skal holde øje med skruerne, for jeg oplevede, at der var en skrue, der faldt ud, men det bør man nok gøre med alle barnevogne, og så skulle den forholdsvis hurtigt smøres med olie.

  #8660105
  RandiH
  12714 Indlæg

  Og min søster bruger den som altanbarnevogn nu. Selve kassen er stadig pæn, men stellet har fået rustpletter/malingen er skallet af.

  Nu skal jeg nok lade være med at komme med flere svar 😉

  #8660102
  Nikoline
  4640 Indlæg

  Jeg har ingen erfaring med vognen, men jeg tænker også, at eftersom den bliver produceret samme sted som Odder (og det gør den), kan den ikke være helt dårlig 🙂

  #8660103
  Sangfuglen
  6385 Indlæg

  Vi mistede også en skrue på vores basson – tror bestemt man skal tjekke sin barnevogn uanset hvilket mærke det er.

  Jeg tænker bare, at for 3400 kroner hvis den kan holde til et barn, så er jeg da glad 🙂

  Det jeg har hørt dårligt om, er, at den hurtigt knirker og bliver løs i stellet. Men synes bare det nye stel her ser super godt ud. Og minder jo rigtig meget om Odders stel også

  #8660104
  RandiH
  12714 Indlæg

  Altså man kan jo bare smøre den med olie, når den begynder at knirke. 🙂 Det gjorde min venindes emaljunga også, så mon ikke det er en helt normal ting med barnevognsstel?

  #8660106
  Sangfuglen
  6385 Indlæg

  @RandiH wrote:

  Altså man kan jo bare smøre den med olie, når den begynder at knirke. 🙂 Det gjorde min venindes emaljunga også, så mon ikke det er en helt normal ting med barnevognsstel?

  Jamen vores basson gjorde det nemlig også efter 2 års brug, og der var problemet jo ikke større end at smøre med olie. Men ved faktisk ikke, om stel skal kunne holde til ikke at blive smurt

  Men uanset hvad – så synes jeg, den er så tilpas billig og lækker, at vi vidst skal i babysam nu 🙂 (selvom jeg VIRKELIG HADER at handle i babysam)

  #8660109
  tmm
  170 Indlæg

  Jeg kender nogen der havde en for nogle år siden og der synes jeg det virkede som en god vogn til prisen 🙂

  #8660110
  Sangfuglen
  6385 Indlæg

  Jamen jeg var også ude at købe den i går 🙂 Og selvom jeg godt kan se, den er lidt løs i stellet, så er det ikke mere, end hvad min bassonvogn var, og det var jeg altså glad for. Kan godt lide, det bouncer

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.