Du skal bruge følgende:

500 g  luksus rejer
60 g smør
60 g mel
6 dl fjerkræbouillon
8 stilke frisk dild
50 g parmesanost

Grøn salat . Salt, peber, frisk fra kværn.

Du skal gøre følgende:

Smørret smeltes i en tykbundet gryde ved middelvarme.
Melet røres i .
Rør til en homogenmasse og tilsæt boullion lidt efter lidt under omrøring.
Grovhakket dild og rejer tilsættes.
Der smages til med salt og peber og stuvningen afkøles.
Stuvningen fordelse på pandekagerne, som sammenrulles og lægges side om side i et ovnfast fad.
Drys med fintrevet parmesan og bag pandekagerne i en forvarmet ovn 8 minutter ved 200 grader.
Serveres f.eks med grøn salat.
Rucola vendes med finsnittet rødløg citronskal og dild.
Smag til med sesamolie citronsaft, salt og peber.

VELBEKOMME

Andre læste også:
  Kærnemælkskoldskål

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort