Fora Graviditet Stærke mavesmerter! 2. update
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5439574
  Hjertepigen
  106 Indlæg

  Jeg har de sidste par dage haft nogle smerter i mave og underliv, som jeg godt nok synes tager til nu! Lige nu gør de så ondt at sveden pibler fra panden af mig… Nu sidder manden og jeg herhjemme og ved ikke om det er normalt, da jeg ikke har noget at sammenligne med, fordi det er 1 gang jeg er gravid..

  Jeg er lidt halvnervøs, for smerterne har taget noget til i løbet af idag, og nu gør det meget ondt uanset om jeg står, ligger eller sidder..

  Ingen overdreven udflåd eller blod overhovedet..

  Synes smerterne sidder generelt i hele maven og underlivet.. Kan ikke sætte en finger på et præcist sted 🙁
  ???
  _____________________________________________________

  Update

  Nu blev det for meget! Min læge havde lukket idag, og smerterne er mindst ligeså kraftige idag og de er trukket en del ned i underlivet i løbet af de seneste timer. Jeg ringede til lægevagten for at høre om det lød normalt, og han synes det lød som ret stærke smerter hvis de var som jeg beskrev. Der var ingen tvivl om at vi skulle komme ind og blive tjekket med det samme. Så vi kører lige om lidt..

  Ny update senere.. Håber sådan at alt er ok! 🙁
  Kryds fingre piger!
  _______________________________________________________

  Update 2:

  Først og fremmest.. Lille bebs har helt fint :rofl: Sikken lettelse at se den lille så livlig på skærmen når man frygter at noget ikke er som det skal være.

  Nå men 4 timers ventetid ved lægevagten, jubiiiii..
  Da det så bliver vores tur, og han siger sit navn i døråbningen sukker de andre patienter i venteværelset, så tænker man sådan lidt.. Åh nej er det nu sådan en dum torsk.. Ganske ja.. Han ikke så meget som trykkede på mig! Jeg er ikke så god til at banke i bordet, så gudskelov for manden var med! Han fik tydeligt sagt at det simpelthen virkede unormalt og ingenting hjalp, at han måtte i det mindste sende os til noget skanning så vi kunne få ro i forhold til om baby havde det okay i det mindste.. Den læge var bare så træls og mente ikke jeg skulle tjekkes efter da jeg ikke blødte.. Han ville ikke gøre noget og sagde “se tiden an”

  Tårene trillede simpelthen ned af kinderne på mig da vi gik derfra, både af smerte og uvished for om alt var okay. Jeg gjorde det jeg ellers IKKE ville, jeg ringede til gyn.afd, og fik at vide jeg skulle komme med det samme! ENDELIG..
  Vi var ikke mere end lige kommet derop og så kom vi ind med det samme, og på det tidspunkt kunne jeg næsten ikke gå udstrakt pga smerte.. Blev skannet og baby havde det super! Men noget gjorde jo at mine smerter var så stærke, så blev sendt over og fik taget nogle blodprøver, tjekket urinprøve mv.. Blev undersøgt nærmere, på kryds og tværs.. Men det viser sig at det er for meget mavesyre der giver mig disse forfærdelige smerter, og at jeg overanstrenger min krop alt for meget! og får nogle piller for mavesyren nu og som skulle hjælpe ret hurtigt.. og nu er der noget bestemt mad som er godt at spise, og syreholdigt og stærk mad mv skal undgåes.. så skal jeg slappe rigtig godt af, da jeg også lige fik at vide i samme omgang at jeg har begyndende bækkenløsning.. Ingen tunge poser, ingen støvsugning, rengøring mv..

  Alt i alt.. vi er bare SÅÅÅ glade for at lille bebs er okay!

  Nu er jeg glad for vi tog afsted! Da det jo ikke var ligamenterne der gav mig smerterne..

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.