Opret
A password will be e-mailed to you.

Som ung mor er tid ikke nødvendigvis det, som man har mest af. Og det kan være svært at finde tid til selvforkælelse, når man også skal have et hjem og en hverdag til at hænge sammen. Men det er vigtigt, at du ikke glemmer dig selv, for så kører man død i det hele.

Vi har testet nogle få produkter i den seneste periode, som er helt perfekte, at sætte i sammen hæng med denne artikel. Hvorfor? Fordi vi, som så mange andre piger, elsker at forkæle os selv. Derfor håber vi, at i kan lide vores fremvisning af produkterne.

For de fleste kvinder er det vigtigt at se godt ud – både for resten af verden, men måske mest af alt for sig selv. Desværre oplever mange unge mødre, at de kan have svært ved at finde tiden til at lægge neglelak og amme på samme tid. Vi har derfor samlet 5 ting, som du kan gøre for dig selv, og som du nemt kan finde tid til i en travl hverdag med børn.

 

Har du en god manicure?

1. En hurtig manicure, som holder til hverdagens strabadser

Der er noget sjældent deprimerende over at kigge ned på ens negle og se, at resterne af den neglelak, man lagde for tre uger siden, stadigvæk sidder der. Og vi ved jo alle sammen godt, at der gerne skal sættes flere timer af for at opnå en flot manicure, som holder. Og helt ærligt – hvem gider at bruge 20 minutter på at lægge en neglelak, som 2 sekunder efter er tværet ud igen? Heldigvis sker der hele tiden nye ting på markedet, og du kan faktisk få mange forskellige neglelakker, som både tørrer hurtigt, holder længe og overraskende nok ikke vælter budgettet.

Du kan nemt købe dig fattig i neglelak, men man komme rigtig langt med en god over- og underlak. Så kan du i princippet bruge den billigste fra Aldi i mellem de to, og lakken skulle gerne holde lige så lang tid som den dyreste fra Chanel.

 

Vælg en hurtigtørrende overlak

Vælger du en hurtigtørrende overlak, slår du to fluer med ét smæk: Lakken tørrer hurtigere, og du får et flot og blankt resultat. En god overlak er altså værd at smide penge efter, da det i sidste ende er den, der gør, at resultatet bliver flot og holder længe.

Vi anbefaler blandt andet Seche Vite Dry Fast Top Coat, som kan fås hos Matas til 99,95 kroner. Lakken tørrer lynhurtigt, og det smarteste ved den er, at den kan lægges på våd neglelak – altså neglelak, som endnu ikke er tørt. Det sparer dig for en masse ventetid, og du skal derfor ikke vente på, at lakken er HELT tør, inden du færdiggør din nye manicure med en overlak.

Derudover laver CND nogle fantastisk gode overlakker, som kan få selv den dårligste neglelak til at holde i helt op til 7 dage.

 

Gel-lak for fantastisk holdbarhed

Tid er som sagt ikke det, du har mest af, og der er derfor en lang række fordele ved at vælge gel-lakker. Førhen skulle man betale i dyre domme for at få lavet gelenegle ved en negledame, men nu kan du faktisk gøre det derhjemme – og så endda uden noget UV-lys. Mange mærker har efterhånden lavet deres bud på gel-lakker til hjemmebrug, så det er bare om at prøve sig frem – og måske vælge efter budget. Både CND, Essie, Rimmel, Depend og Sally Hansen har lavet gel-neglelakker, som kan holde i op til 14(!) dage.

Hvis du gerne vil have en neglelak, som virkelig holder til det hele, kan det være en idé at smide penge efter en professionel – og så er det selvfølgelig en god undskyldning for, at du en gang om måneden kan sætte lidt tid af, som er 100 procent din tid.

 

2. Forkæl din hud med ansigtsmasker, ansigtsrens og masser af vand

Luksus i hverdagen kan nemt spares væk til fordel for alt muligt andet, og ofte er man simpelthen for træt til at gøre noget ved det. Men det er vigtigt, at du husker at være god ved dig selv, så husk at gøre de små ting, som i sidste ende giver dig mere overskud og energi!

En nem og billig måde er ved 1-2 gange om ugen at lege “hjemmespa” med ansigtsmasker og agurker på øjnene. Du kan købe enkelte ansigtsmasker, så du kan prøve en ny hver gang, men der findes også mange gode ansigtsmasker, hvor du kan få lidt mere for pengene. Smid en ansigtsmaske i hovedet, benene op og lad manden tage styringen i de 15 minutter, det nu tager. Smid noget lækkert, afslappende musik i ørene og læn dig tilbage og nyd det!

Din hud reagerer på stress, og det betyder acne-udbrud, tørre plamager og en generel grå tone. Derfor er det vigtigt, at du giver din hud lidt opmærksomhed. Sørg for altid at rense den (morgen og aften) med nogle simple produkter, og giv den derefter fugt med en god fugtighedscreme. Derudover er det vigtigste, du kan gøre, at drikke vand – og masser af det! Hvis din hud ser velplejet ud, ser du automatisk både mere veludhvilet og frisk ud.

Andre læste også:   Ny dansk producent af økologiske slyngevugger

Rens ansigtet nemmere med en rensebørste – Det gjorde vi!

Døjer du med urenheder eller meget tør hud i hovedet, kender du sikkert alt til besværet ved at skulle rense og rengøre huden hele tiden. Der findes efterhånden rigtigt mange produkter på markedet som prøver at at hjælpe og gøre livet lettere på det område. Foreo har udviklet en hel ny rensebørste som virkelig har gjort sig bemærket på markedet. Rensebørsten gør den daglige renserutine super nem og giver overraskende resultater.

Renser alle hudtyper

Foreo Luna mini 2 kan bruges af alle hudtyper grunden det specielle design og de 8 forskellige vibrationshastigheder. Der er 3 områder på rensebørsten som kan bruges alt efter hvordan din hudtype er og hvor du ønsker at rense eller pleje din hud. Forsiden på Foreo Luna mini 2 er de bløde silikonedutter som sidder tæt for at give en tættere berøringsflade på din hud. Man opnår en virkelig blød hud.

På samme side, er der øverst placeret et område hvor dutterne er tykkere og en smule mere fast. Det giver dig muligheden for at nå rundt om selv de sværeste områder som næsen, munden og hagen. Vender man rensebørsten om, finder man en side hvor dutter igen er lidt tykkere og mere faste, som kan bruge på områder hvor man ønsker at være mere grov. Vi oplevede at denne side er speciel god hvis man har en meget olieret hud, da den rensede dybere og efterlod vores hud mere fugtig og sund end olieret og klistret.

Sådan fungere Luna mini 2

Da vi testede Foreo Luna mini 2 satte vi først hastigheden på en af de højere niveauer at få renset huden dybt og få fjernet alle de døde hudceller og makeup rester. Vi brugte side hvor silikonedutterne er bløde, for at rense huden og ikke gøre den øm. På samme side, i toppen brugte vi de mere faste dutter til at rense rundt om næsen, for at fjerne det snavs der oftest sidder der og giver bumser og andre urenheder.

Efterfølgende valgte vi at vende børsten om og bruge den lidt hårdere side, i panden og på hagen, da det er områder hvor vi oplever en større mængde urenheder. Vi brugte omkring 2 minutter på at rense og blødgøre huden, om morgen brugte vi den med vand og om aften valgte vi at tilføje et hud renseprodukt. Man kan bruge alle former for renseprodukter sammen med sin rensebørst, og det er derfor let få lavet en rutine i hverdagen, hvor man renser huden med sin Foreo Luna mini 2 efter eget behov.

Så nemt kan det blive

Foreo Luna mini 2 er 100% vandfast og kan ikke være lettere når det kommer til rengøringen af rensebørsten. Du skal ikke skifte rensebørste-hoveder som man skal ved mange andre rensebørster. Man vasker den blot under vandhanen efter brug også er den klar til næste gang. Man behøver næsten heller ikke at tænke på opladning, da én opladning holder op til omkring 450 gange. Det vil altså sige du ikke behøver at skulle have et hav af ledninger på badeværelset eller lade den op inden du skal ud at rejse.

Du kan blot smide den i tasken til fitness eller i kufferten på vej til Spanien. Den er super praktisk at have i hånden, den er hver for stor eller for lille. Hvis man skulle have problemer med dette, findes der mange andre størrelse hos Foreo, så du får den rensebørste der passer dig. Vi og for den sags skyld vores hud, vil ihvertfald ikke undvære vores Foreo Luna mini 2.

 

3. Tag til frisøren og giv frisuren en ordentlig overhaling

Håret er noget, som man lynhurtig skal kunne enten smide op i en hestehale eller noget andet, som maks skal tage 5 minutter om morgenen. Derfor kommer ens hår også hurtigt til bare at blive en slasket omgang hø, som ikke får nogen opmærksomhed, og det er jo i grunden ærgerligt – for er der noget bedre end at komme til frisøren og bare rigtig blive forkælet? Lad manden tage sig af ungerne, bestil en tid og forkæl dig selv og din hovedbund lidt.

Det kan gøre en kæmpe forskel for dit humør, at du sætter tid af til dig selv, og når du føler dig smuk, smitter det som regel både af på dit humør og dit overskud. Så book en tid ved frisøren, og få den helt store tur med hårkur, hovedbundsmassage og hele pivtøjet!

Du behøver ikke engang at blive klippet, og det kan være skønt bare at få en god føntørring (sådan en kan med en god hårshampoo holde i flere dage!). Hvis du trænger til en ny frisure, som kan sidde rigtig godt med en minimumsindsats, kan du lade dig inspirere af tidens mest trendy teenage-serie…

Andre læste også:   Gør klar til sæsonen med elendigt vejr

 

Page: Lad dig inspirere af den norske serie SKAM

Bevares – pagen var da også in, før Noora kom på alles læber. Men efter SKAM gjorde sit indtog, er den for alvor blevet et hit. Pagen er super nem at holde, og hvad end du vælger at føntørre dit hår, eller lader det lufttørre, kan det næsten ikke gå galt. Uanset længden på din page, er det nemt at smide håret op enten i en knold eller hestehale. En anden moderigtig løsning er kun at sætte noget af håret op – på den måde er det fri fra ansigtet, og du ser samtidig smart ud.

Pift håret op med en farvet scrunchie, og ingen kan se, at du kun brugte 2,5 minutter på det! Tendensen for tiden er, at længden på pagen skal være fra lige til skuldrene til midt på halsen. Er du i tvivl om, hvad der klæder dig, kan du spørge din frisør – hun har sikkert helt styr på, hvad der vil klæde lige nøjagtig dig.

Om du har kort eller langt hår er faktisk et fedt, når det kommer til at have en praktisk frisure – der er fordele og ulemper ved det hele. Mange føler, at kort hår er nemt, fordi man ikke skal gøre noget ved det, men sandheden er, at man kan have mindst lige så meget morgenhår – og så skal det klippes oftere. Fordelen ved en kortere frisure er dog, at det tørrer meget hurtigere, og så behøver man ikke så mange overvejelser, når det skal sættes. Kort hår kan være en god løsning til dig, hvis dit hår alligevel altid ryger op i den samme, kedelige hestehale.

Langt hår har på samme måde sine gode og dårlige sider, men sidder det godt, så sidder det også virkelig godt! Men ofte har man en tendens til at sætte de samme 2 frisurer – og det er jo en skam. Eksperimenter med nye måder at sætte både knold og hestehale på for at give din frisure et lille pift. Lad dig inspirere af folk omkring dig, i bladene eller se tutorials på YouTube.

 

4. Læg en flot makeup på kun 5 minutter

Tro det eller ej, men du kan nemt lægge en flot makeup på under 5 minutter. Sjældent har man tid til at bruge mere tid om morgenen end 5 minutter, og ofte ryger de 5 minutter i vasken alligevel. Men der er faktisk mange små og nemme ting, du kan gøre for at få en flot, nem og hurtig makeup!

Læg den rigtige make up hurtigt og nemt

Pift looket op med en læbestift

Igen vender vi lige for en stund blikket mod den norske ungdomsserie SKAM, for du kan med fordel lade dig inspirere af Noora og hendes altid spot on læbestift. Looket er nemt at opnå, og hvis du ikke vælger en sort læbestift, tager det ingen tid at tage det på (her skal det dog siges, at øvelse gør mester). Invester i en god farvet dagcreme, så du slipper for at skulle bruge dagcreme, foundation, pudder, concealer og alt det der.

Prøv eventuelt den farvede dagcreme fra Nilens Jord, som giver en flot glød, mens den lader din egen hud skinne igennem. Sving en klar browgel igennem brynene, så det ligner, at du har brugt meget længere tid på det og slut looket af med en flot læbestift i din yndlingsfarve. Voila! Du ligner langt fra en, som har været oppe 7 gange i nat og har sovet sammenlagt 7 timer i løbet af den sidste uge.

Til det her look kan du sagtens undvære en mascara, men hvis du føler, at du har brug for det, kan du lægge et enkelt lag.

 

Farv øjenvipperne og drop mascaraen, når tiden er presset

En anden mulighed er at farve vipperne, så de altid ser lidt ekstra ud. Det kan du nemt gøre derhjemme, men du kan også få det gjort ved frisøren. Der findes rigtig mange forskellige farve-kits, som du kan købe i alt fra Føtex til Matas. Du kan som regel også vælge imellem flere forskellige farver. Har du eksempelvis lys hud og lyst eller rødt hår, kan det godt virke voldsomt med sorte vipper, og du kan i stedet gå med en brun eller grå/sort.

Tricket med de farvede vipper benyttes af mangt en kvinde på festivaler, hvor makeup ikke er det, man har mest mulighed for at gå op i, selvom man stadig gerne vil se lidt godt ud. Det er helt sikkert et fif, som du kan lade dig inspirere af i en travl hverdag.

Fif: Det kan også gøre en verden til forskel at farve øjenbrynene, så gør det eventuelt samtidig med, at du farver dine vipper. Vælg en farve, som er naturlig til dig og din hårfarve. Det bedste råd er, at dine øjenbryn helst skal være inden for 1-2 toner for den farve, dit hår har. Det vil sige inden for 1-2 toner mørkere eller lysere end din hårfarve.

Hvis du elsker mascara og er ked af, at du ikke har tiden til det, kan det også være en idé at spare op til eyelash extensions – på den måde kan du fra morgen til aften ligne en million, og du skal hverken bekymre dig om at tage mascara på (eller fjerne den igen) eller farve dine vipper.

Andre læste også:   Kom godt i gang!

 

 

5. Find alenetid til dig selv og afslut dagen ordentligt

Nej, du kan ikke gøre det hele, og engang imellem bliver man simpelthen nødt til at trække stikket ud. Derfor er det også vigtigt, at du finder alenetid til dig selv, hvor du ikke bliver forstyrret. Det kan være en ugentlig tur på biblioteket, hvor du kan sidde for dig selv og læse, det kan være ugentlige pilatestimer eller løbeture – det er helt op til dig, så længe at du tager dig den tid, du har brug for, uden hverken mand eller børn.

 

Der er ikke noget værre end at afslutte dagen på en dårlig måde. Det gør ikke den kommende dag mindre travl. Derfor er det ofte til aften nemmest, at finde noget alenetid til dig selv. Tag dig selv den tid det skal tage at få slappet godt af og få gjort dig klar til at sove. For omkring en uge side fik vi afprøvede den nye Foreo ISSA Hybrid for første gang. Grunden til at vi idag har valgt at tage den med her i vores artikel er pga. at den har givet os en bedre oplevelse af at børste tænder. Det er ikke altid, at man går i seng med en ren føelse på tænderne. Ihvertfald, hvis man bruger alt andet end denne tandbørste.

 

Sådan bliver dine tænder og tandkød skinnende rent!

Benytter du dig af en ganske almindelig tandbørste eller en elektrisk tandbørste som er lidt for hård mod dit tandkød, så er en bedre løsning. Førhen brugte vi en ganske almindelig manuel tandbørste, men oplevede ofte at tandkødet var meget ømt og kunne mærke plak på tænderne efter man havde børstet i 2-3 minutter. Vi har haft testet Foreo ISSA Hybrid tandbørste over en periode og kan allerede nu se og mærke den store forskel fra før.

Foreo giver en behagelig børstning

Foreo ISSA hybrid er en silikone tandbørste som er 100% vandtæt og har 8 forskellige vibrations indstillinger som gør din tandbørstning unik. Du kan let tilpasse styrken efter hvad du føler behov for når du børster tænder. Silikonehårerne giver en blødere rensning over tænderne og slider ikke på din naturlige tandoverflade.

Vi oplevede hvordan silikonehårene grundigt og let fjernede plak på overfalden og gav en ren følelse i munden. En af de ekstra fordele ved Foreo ISSA Hybrid er at den er behagelig hvis man har sart tandkød. Mange kommer til at børste for hårdt på tandkødet så man kan opleve små revner og sår i munden men med Foreo får man lyst til at blive ved med at børste i flere timer. Den massere dit tandkød og giver dig en virkelig dejlig følelse efterfølgende.

Hygiejne i top

Mange oplever måske hvordan en tandbørste, om den er elektrisk eller ej, at den hurtigt bliver ulækker og tandpastaen samler sig mellem hårene. Men da vi prøvede Foreo issa hybrid oplevede vi hvor let det er at rengøre børstehovedet og holde hygiejnen i top. For man skal huske at det er en ting man tager i munden 2 gange dagligt, så det altså super vigtigt at den er ren hver gang man skal bruge den.

Du kan let vaske den under varmt vand efter brug, og rense ind imellem silikone hårene uden at skulle bruge andre redskaber til at vedligeholde den.

Nemmere bliver det ikke

Noget af det vi virkelig synes er fedt ved Foreo ISSA Hybrid er at, man ikke hele tiden skal sørger for at have opladt tandbørsten. Den kan bruges op til 365 gange før den skal lades igen, det vil altså sige omrking én gang hvert halve år, hvor fedt er det ikke lige.

Når man så skal have ladet tandbørsten op, tager det ikke længere end en time. Så slipper man for at have ledninger overalt, og står midt i en tandbørsten også ikke have strøm til at blive færdig. Der er kælet for alle detaljer og det smarte design ligger godt i hånden og man kan let komme omkring alle tænderne.

Vi oplevede ikke nogen problemer ved ikke at kunne nå ind til de bagerste tænder eller at tandkødet føltes ømt efterfølgende hvilket virkelig er et plus. Derudover er det klart en fordel at man ikke skal skifte hovedet på tandbørsten, som man ofte oplever hos normale elektriske tandbørster. Det bliver en billigere løsning på sigt og er klart lettere end at skulle anskaffe sig nye hoveder i tide og utide.

Vi kan ihvertfald konkluderer at Foreo ISSA Hybrid forbliver vores favorit når det kommer tandrensning, både på grund af dens effektive tandbørstning, den gode hygiejne og praktiske egenskaber.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort