Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #5313445
    TeddyPigen
    1395 Indlæg

    400 Gram Pille Kartofler
    8 Stk pølser
    30 Gram Fedtstof
    1 Stk Revet løg
    2 Deciliter Mælk
    1/2 Stk Bundt Persille
    Karry
    Salt
    Peber
    Tomatpure

    Fremgangsmåde for Svensk Pølseret:

    Kog og pil kartoflerne og skær dem i skiver, pølserne skæres i tykke skiver, og brunes i fedtstoffet, tag dem op derefter. Kartoflerne brunes i det tilovers blevne fedtstof, og pølserne kommes igen i, tilsæt groftreven løg, mælk, krydderier og tomatpure (evt Ketchup) varm retten igennem under forsigtig omrøring. Pynt med hakket persille.

    Fundet på denne side:
    http://www.webopskrifter.dk/madopskrifter/1499/

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Forummet 'Ungmors Tidligere XForum' er lukket for nye emner og svar.