Fora Debat Tåååbe Rikke, tåååbe!
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5387604
  mamalicious
  172 Indlæg

  Tirsdag, gallaaften for medajekokke og co.

  15:35 – Smider 60 kr. i kabine 3 og lunter ind for at nyde et lille kvarters ferievarme. Ahh.

  15:50 – Stadigt for lys til at bære guld kjolen. Dækker mit ansigt i selvbruner fra Superbrugsen og smider en hættetrøje over hovedet. Hjem vi går.

  16:59 – Ehh, samme tidsspilde hver eneste gang. Kan aldrig huske i hvilken lomme jeg har lagt mine nøgler. Fedt, at jeg så selvfølgelig kun har 100 forskellige at gennemrode. Ydre jakkelommer. Indre jakkelommer. Bukselommer. Baglommer. Taskelommer. Og dernæst 100 forskellige nøgler at finde den rigtige ibland. Kan jeg da snildt bruge et hyggeligt lille kvarter på.

  Væk. VÆK! De er her sgu ikke. Jeg har ikke mine nøgler på mig. Nooo. Efter at have gennemrodet alle ti lommer tre gange tager paniken mig ved hornene. Gennemtænker minutterne inden jeg forlod lejligheden. Huskeseddel ned i lomme. Selvbruner ned i lomme. Mobil ned i lomme. Hævekort ned i lomme. Min fredsforladte hjerne ned i lomme! Og klonk. Døren er smækket. Typisk. Huskeseddel, selvbruner, mobil og hævekort, men ja, så er det da som en selvfølge kun nøglerne jeg glemmer.

  17:07 – Stikker næsen ind ad brevsprækken. Og dér hænger de. Lige dér. På den helt forkerte side af døren. Det kan simpelthen ikke være andet end en genetisk fejl, at jeg er SÅ dumdristig. Igen, og igen. Om og om.

  17:15 – Sender besked efter søster. Kun et kvarter væk. Kun, siger jeg? Alex holder nede foran og venter om 5 skide minutter. Om jeg er presset? Ja, tak. Bed venligst lige taxachaufføren om at træde sømmet i bund. Og HELT i bund. Ikke ligefrem fordi jeg ønsker, at begivenhedens svende skal se mig sådan her. Lækre Rikke i årets gallakjole, sgu’ da ikke i str. XL hættetrøje og med klistret hår. ”Nåh, der er rigtig nogen, der er blevet mor, hva’?” Ja, HA HA!

  17:23 – Sabrina ankommer i taxa. Alex bare i bil med chauffør. GOD TIMING! Nu er jeg nemlig ikke bare MAX stresset.

  Hurtigt i bad, hurtigt i make-up’en, hurtigt i kjolen, hurtigt rive prismærkerne af stilletterne, hurtigt smide håret op i en fletning, hurtigt fylde jakkelommer ud med alt muligt unødigt gøjl. Og hurtigt ud af døren. Med skælvende ben og klaprende tænder.

  18:08 – Nej se, livgarden spiller for alle svende uden foran. Hvor kært. Bedugger bilruden i ren begejstring.

  18:15 – Øhh, står der egentlig ikke klokken hel i invitationen?

  18:17 – Eneste parkeringsplads, selvfølgelig i den helt modsatte ende.

  18:21 – Trut, trutte ruuut, siger hornene, når vi nærmer os den røde løber. Shhht. Dronningen må sgu da ikke høre, at vi kommer for sent!

  18:22 – Al opmærksomhed på Rikke og co. Så mente de sgu bogstaveligt talt ”klædt i SORT” i indbydelsen. Flot Rikke, flot. Hiver op i guldkjolen, der nærmest så selvstændigt er ved at krybe af mig i generthed.

  Blot endnu en forventet knallert af Rikke. 😉 Enjoy!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.