Du skal bruge følgende:
200 g ladyfingers
1½ dl stærk kaffe
½ dl Marsale, hvis man ikke har det, kan Kaluha bruges
60 g sukker
3 past. æggeblommer
3 past. æggehvider
250 g Mascapone
½ dl fløde
Du skal gøre følgende:
Pisk æggeblommer og sukker så det bliver hvidt og luftigt, pisk herefter æggehviderne stive (ikke blandes sammen endnu)
Rør Mascapone i æggeblommerne, derefter æggehviderne og så fløden, pisk det hele luftigt.
Bland kaffe og likør sammen.
Dyp hurtigt ladyfingers ned i væsken (de suger rigtig meget)
Og lig i bunden af fadet, derfter et lag creme, ladyfingers igen og til sidst, det sidste creme.
Sigt kakao pulver ovenpå og drys med groft revet mørk chokolade.
Det er bedst at lave dagen før, den skal helst stå min. 6 timer, så ladyfingers ikke er hårde.
Server evt. syltet frugt til.
Efterlad en kommentar