Opret
A password will be e-mailed to you.

Det er ikke let at være ung mor, så vi behøver ikke ligefrem gøre det sværere for os selv. Når vi skriver tricks, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med at være mor. Det betyder simpelthen bare, at du finder ud af, hvordan du kan være en god mor på en lettere måde.

Det er hårdt at have en baby, og derfor kan du måske bruge disse tricks i dit liv.

 

Handl mere på nettet

Hvis du stadigvæk hele tiden går ud, når du skal handle, så vil vi anbefale dig, at du prøver en måned at købe alt online. Eller i hvert fald så tæt på alt som muligt.

I dag kan du selv købe madvarer på nettet i de fleste danske byer. Det bedste er, at priserne er helt i bund, så det er ikke engang længere dyrere at gøre end at gå ned i dit lokale supermarked.

Alt den tid du bruger på at handle, kan du bruge sammen med dit barn. Eller du kan bruge den på dig selv, hvis dit barn sover.

Der findes også en række gratis ting, som du kan få fra diverse butikker, når du får et barn. Det er et godt tip til at spare nogle penge. Du kan se lige her, hvad du kan få.

 

En glad mor = en glad baby

Som nye forældre er det vigtigt, at I er udhvilet. Vi ved godt, at det i perioder nærmest kan være umuligt. Men det er vigtigt at prøve. Derfor skal I sørge for at sove hver nat. Hvis barnet holder jer vågen om natten, er der ingen skam i at tage en lur i løbet af dagen.

Andre læste også:   5 råd til at forkæle far bare fordi

I kan jo f.eks. tage en lur der, hvor I normalt handler. Det er en god investering at købe en god seng, så I hurtigt falder i søvn, og selve jeres søvn også er bedre. Det gør en kæmpe forskel, især på de dage hvor I ikke sover nok.

Der findes mange forskellige slags senge og heldigvis kan I finde gode priser på dem på nettet, hvor I kan finde et kæmpe udvalg af senge.

Vi vil også anbefale jer, at I en gang om ugen får nogle andre til at passe jeres baby, så I kan bruge tid sammen. Dette er vigtigt at gøre for at bevare et godt forhold mellem mor og far.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort