Fora Sundhed og Helbred Update: Kan det være min længe ventede mens?
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5432982
  Alienand
  1399 Indlæg

  Hej piger..

  Er virkelig flov over at oprette det her indlæg, men har aldrig oplevet det før, så spørger lige herinde inden jeg går helt i koma 😛 Der kan forekomme ret klamme detaljer!

  I morges da jeg var på toilettet, tørrede jeg mig og der var en lille bitte smule blod på – meget meget lyst med to små mørke klatter i – lidt mindre end hullet i en 1-kr. Der kom ikke mere end det og der har endnu ikke været mere. Jeg kan ikke rigtig gå ud fra at jeg har mens-smerter (har jeg jo haft længe!), men de er ikke værre overhovedet.

  Kan det mon være min mens der endelig tager sig sammen og er dukket op? Jeg plejer at bløde meget på førstedagen – ganske upraktisk, men sådan er det jo. Jeg har ikke haft mens siden d. 12/12-10, dvs ingen mens i 69 dage…

  Beklager mit idiot-indlæg, er bare ret forvirret over min krop 😛
  _________________________________________________
  en lidt klam update herfra.

  Jeg gik i seng i aftes, hvor der ikke var kommet mere. Så tænkte ikke så meget over det.. Men da jeg stod op i morges for at lave drengens mad, stod det bare ud af mig. Lidt ligesom når man tisser om morgenen – det var virkelig grumt og er det stadig. Jeg skifter lige pt både tampon og natbind hver kvarter da det er gennemblødt det hele! Det har jeg så heller ikke prøvet før! Og menssmerter er også taget noget til i styrke, så jeg har endelig fået min første mens i 2011! :klap: Det virker bare som om den har en del den skalaf med for for hulan da jeg bløder!

  Skal dog stadig til gynækolog om en 3ugers tid selvom mens er kommet.. Der ligger jo flere ting i det end manglende mens så vi må se om der er noget galt.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.