Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Pandekager

1 æg
1/2 dl. vand
50 gr. mælk
1 tsk. bagepulver
30 gr. skummetmælkspulver (fås vistnok hos SuperBest, der har en DDV-afdeling)
40 gr. mel
Et drys salt
Lätta som fedtstof

Kødfyld

1 tsk. olie (fx olivenolie)
120-170 gr. fedtfattigt hakket oksekød (helst tatarkød, som er fedtfrit)
1 løg
1 hvidløgsfed
150 gr. gulerødder, skåret i mindre stykker
100 gr. spidskål, ligeledes skåret

Du skal gøre følgende:

Pandekager

Smid alle ingredienserne i en høj Magretheskål og pisk dejen skummende.
Bag pandekagerne på panden med en knivspids Lätta som fedtstof.

Kødfyld

Svits løg og hvidløg i olien og tilsæt kødet.
Når det er ved at blive brunet, skal grøntsagerne tilsættes.
Skru ned på et lidt lavere blus og lad panden stå i 5-10 minutter, så grøntsagerne bliver stegt godt igennem uden at blive for bløde.

Server evt. retten med sur-sød-sovs (1 tsk. pr. pandekage).

 

Opskriften er taget fra De Danske Vægtkonsulenter, men rettet lidt til.
OBS: Opskriften er i udgangspunktet beregnet til 1 person og der kommer ca. tre små pandekager ud af det – eller to store.

Andre læste også:   Goe' Rosinboller

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort