Fora Uddannelse og arbejde At være dagplejemor :) ?
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5450462
  BabsPilot
  38 Indlæg

  Hejsa.

  Jeg går og overvejer ideen om at blive dagplejemor en smule. Jeg er helt lost hvad angår mit studie- Mit drømme studie er uoverskueligt for mig pt, så det må blive ude i fremtiden… Jeg er lige startet på sygeplejestudiet, men det fag der interessere mig mest er anatomi og fysiologi, hvilke er det vi kommer til at have mindst af. Selve sygeplejeproffecionen er knapt så spændende.

  Jeg har været i den første praktik, geriatrisk afdeling (primært mennesker over 50) og jeg kedede mig gevaldigt. Min tanke med studiet er så også at videre uddanne mig til sundhedsplejeske, men der er laaang vej..

  Jeg nyder at følge udviklingen hos de helt små, og derfor tænkte jeg at jeg kunne trives som dagplejemor. Jeg elsker at være “min egen herre”, jeg elsker udelivet, jeg synes børn i dagpleje-alderen er super søde og spændende. Jeg har pladsen og omgivelserne til det, dog er jeg kun 22 år.

  Derudover flytter min mor muligvis ind i rækkehuset overfor os, og hun påtænker også at blive dagplejemor- Hvilket i vores tilfælde kunne være hyggeligt at ses ofte med dagplejebørnene.

  Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre hvad i tænker om alt dette- og jer der har erfaringer som dagplejemor vil jeg også gerne høre fra 🙂

  Økonomisk set vil jeg få mere ud af at være dagplejemor, og jeg vil have mulighed for at læse de fag jeg mangler til drømmestudiet. Derudover så har man jo kun 6 år på SU, og da min drømmeuddannelse tager 5, vil det være knebent at tage sygeplejestudiet først..

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.