Fora Tosserummet dobbelt indlæg (dyre goodies og "pynte" historier)
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5436181
  MonePigen
  104 Indlæg

  ja ved ikke om man må det? men må man vel godt, altså at ligge to indlæg sammen. for der er to ting jeg har gået og tænkt over idag nemlig 🙂

  hvis vi starter med dyre goodies så snakkede jeg med min veninde og hendes kæreste idag da jeg var oppe og handle, de kunne så fortælle mig at de lige have købt den nye Ipad fra apple til deres 3 ÅRIGE!!! søn. tror det en 4000-5000 sådan en koster her hjemme pt. Da jeg spurgte hvad han dog skulle bruge den til svarede de at den havde de da købt for han kunne spille på den.

  Hvad syntes i om det? er det iorden at give en 3årige en Ipad eller andre dyre goodies og kunne i selv finde på det?
  måske lige et tillægs spørgsmål men hvad er det dyreste jeres barn har? og hvor gammelt er det?

  – personligt tænker jeg NEJ! altså helt seriøst han skal da bare lige komme til at velte noget i den eller sjavle lidt meget det rigtige sted så det ødelagt, og hvad skal han dog med den altså? tror på man kan aktiver sit barn på meget sunder måde end at lære dem at side foran en skærm som 3årig. tænker også hvad fanden bliver det næste så? til hans konfirmation får han vel et fly(læs: jeg overdriver).

  Det andet var at vi havde noget familie på besøg idag, datteren sagde så noget lidt sjovt til moren om en anden person der også var her (jeg hørte det hele) og staks skynder moren sig ud til personen og fortæller hvad der er blevet sagt men halvdelen var ikke rigtig? altså hun pyntede på det for at gøre hendes datter lidt sjovere og dejliger. Det ikke første gang jeg høre mødre fortælle om deres børn har sagt eller gjort noget hvor det faktisk er endt ud i en helt anden historie for at gøre det lidt mere spændene og sjovt.

  hvad syntes i om det? og gør i det selv? (bevist/ubevis)

  -personligt kan jeg ikke lade være med at grine lidt når mødre faktisk står og lyver andre op i ansigtet om deres børn fordi de lige skal pynte lidt på det og gøre barnet lidt mere dejligt.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.