Fora Baby og Barn Drømmeflaske eller ej?
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5452839
  Dumpe88
  46 Indlæg

  Oliver har længe sovet fra 20 til plus/minus 3. Ved 3-tiden er han så begyndt at hoppe rundt i sengen, kaster hovedet til siderne imens øjnene stadig er lukket – så går ud fra athan sover. Sådan kan han ligge i halvanden time, indtil han vågner rigtigt. Når vi så giver ham flasken vil han MAKS spise 150 ml, og gerne mindre. Han sidder og falder i søvn i maden og så snart vi så lægger ham op i sengen igen, vågner han og begynder at grynte højt og sparke med benene. Så kan der gå 20 minutter før han falder i søvn igen og maks sover 1 time mere.

  Jeg ved godt at jeg ikke kan forvente at han sover til kl. 9, som jeg ville elske hvis han gjorde, men det er alligevel mega irriterende. Udover det spiser han ikke så meget i løbet af dagen, og kommer absolut ikke op på 1/6 af hans vægt. Men indtil videre har han taget fint på, er glad og frisk og bleerne er somde skal være.

  Han får den sidste flaske omkring 19-19:30, inden han kommer i seng, og sover derefter mindst 7 timer. Og derfor er det jo også mystisk at han ikke vil spise så meget, efter så mange timer. Har fået anbefalet at give ham en flaske når vi gåri seng,i håb om at det hjælper på han urolighed om morgen og så vi er sikrepå at han får nok at spise.

  Ville i give ham sådan en drømmeflaske?
  Har i haft erfaringer med at det har hjulpet på søvnen?
  Kan man risikere at barnetbliver afhængig af den, og kun vil sove hvis han får den?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.