Opret
A password will be e-mailed to you.

Kender du følelsen af, at dit barns yndlingsbamse eller den hjemmestrikkede cardigan fra mormor er blevet væk i vuggestuen eller børnehaven?

Hvis ja, så læs med her.

Du kan næsten se situationen for dig. Jakkerne, sokkerne, bukserne og gummistøvlerne – alt sammen blandet sammen i tøjskabet, efter børnene har været ude, at pjaske i vandpytter eller spist en halv sandkasse.

”Nikoline, hvor har du lagt din cardigan?”, inden man når at sige mere, kender de fleste godt svaret. Med et halvt ben inde i institutionen, og det andet ben på vej ud, er det næsten en umulig opgave, at støve det savnede tøj, sko eller andet kært frem. Efter to, tre eller måske 10 gange ”Når, pyt – vi skal ikke græde over spildt mælk,” bryder en lidt anden følelse frem. Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Forventningen om et miljø, hvor tingene er på sin plads, hver eftermiddag kan vi nok godt skyde en hvid pil efter.

Den hvide pil, er dog ikke ensbetydende med, at der ikke findes en løsning på problemet. Svaret er egentlig meget simpelt, og langt fra revolutionerende: Navnemærker. Hvis dit barn går i vuggestue, børnehave, dagpleje eller generelt omgås med andre børn, vil navnemærkerne mindske besværet med, at skulle finde ud af hvad der tilhører hvem.

Du sikrer både, at det er nemmere for dig selv, andre forældre og ikke mindst pædagogerne. Og ikke mindst situationen, hvor tøjet ender med at havne i den frygtede ”glemmekasse”.

Flertallet af institutioner kræver, at man som forældre sørger for navnemærker i ens barns tøj. De kan fås i utallige varianter efterhånden, og mange af dem falder alligevel af, eller bliver forvasket med tiden. Og hvad nytter det så?

Andre læste også:
  Vælg det rigtige legetøj til din baby

Du kan blandt andet finde strygefrie navnemærker, der kan personliggøres ned til mindste detalje, fx er det muligt at du kan designe eller vælge din personlige skrifttype, og tilføje et let genkendeligt ikon, så selv de mindste kan genkende deres tøj.

Glem alt om glemt tøj, eller ombytning af den samme lyserøde jakke. De strygefrie navnemærker skal blots klistres i tøjet, på indersiden af skoen, bamsen eller sågar madkassen – vaskemaskinen, vandpytterne eller andet fugtigt skal du heller ikke frygte.

Konceptet er at imødekomme den allerede travle hverdag, de fleste af os forældre har. Det skal være så nemt og praktisk som muligt. Og hvem troede man nogensinde, skulle blive så glad for ordet, praktisk?

”Vi ønsker, at gøre hverdagen så let og praktisk som mulig for alle børnefamilier. Vores produkter er opstået efter egne behov, og det skal være nemt, hurtigt og holdbart.”

Se også https://cbd24.dk/ hvor du finder produkter som olier, ekstrakter, kaplser, piller og forskellige skin care produkter som indeholder hempolien CBD. Dette er et middel, som er udviklet til, at hjælpe kroppen mod eventuelle problemer og beskyttelse.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort