Fora Graviditet skal jeg kontakte FG— UPDATE
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5433244
  TrineV
  117 Indlæg

  jeg har nu den sidste godt og vel en time haft plukveer.. tror jeg.. det gør ondt i mit underliv og stråler om i lænden og i siderne.. og føles osse lidt som voldsomme menssmerter

  . kan ikke rigtig finde ud a hvor langtid der er imellem da det er ligesom det hele tiden ligger og lurer, men tager så til og falder ned og ligger og lurer igen..

  håber virkelig nogen kan hjælpe  Hej piger.
  tak til alle jer der svarede..

  jeg ringede til FG og de ville gerne se mig.. da jeg kom derop(kl 22) tjekkede de for blærebetændelse som det ikke var.. hun mærkede mig på maven og lille pigen står næsten helt fast, hun kunne kun rykke lidt med hende.

  jeg får kørt kurve og Sofie s hjertelyd er ret høj så den holder de øje med, men efter 20 min begyndte den at falde igen…. hun kunne se jeg havde en del plukkeveer, men ikke noget der gjorde noget..

  Men så fik jeg pludselig voldsomme smerter i min højre side ved siden af navlen og kunne slet ikke bevæge mig.. der kommer en anden jordemoder ind og sætter kurven i gang igen da hun kan se at min livmoder blev spændt..

  hun kunne overhovedet ikke finde ud af hvad det var for nogle smerter, men holdte øje med mig og ville ikke sende mig hjem for hun kunne se a jeg havde ondt og a jeg havde en helt forkert farve i hovedet..

  hun kunne osse fortælle mig at kurven slog så meget ud nu at det egentlig var veer jeg havde :ohmy: :ohmy: derfor ville hun gerne køre kurven længere for at se om der dannede sig et mønster..

  det i maven gik så heldigvis væk igen, og smerterne trak ned i underliv i stedet, og hun kunne se jeg havde fået normal farve igen. men at der stadig var tegn på veer…. men jeg havde det egentlig okay, og ville gerne hjem.

  så derfor ville hun lige mærke mig indvendigt for at se om noget af det havde gjort noget.. livmoderhalsen var stadig et par cm, og jeg var ikke åben, men hun fortalte at hun kunne komme så langt op at hun lige kunne skuffe til sofies hoved :ohmy: , forklarede hvorfor hun lige gav et spark fra sig..

  Jeg fik lov at tage hjem, med en besked der lød at hvis jeg fik smerter igen i underlivet eller i højre side skulle jeg kontakte dem med det samme .. ikke noget med at vente fordi jeg mente de ville synes jeg var pylret, for det gjorde de ikke..

  så jeg kom endelig hjem da kl 02.00 (hold da op en dag)
  kunne mærke de blev lidt ved derhjemme, men gik i sig selv og jeg faldt i søvn..

  må sige at den behandlig jeg fik deroppe var helt fantastisk, de var simpelhen så søde og hjælpsomme og lyttede og snakkede.. så det var en kanon oplevelse eller hva man siger.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.