Fora Tips og Gode Råd Synes virkelig ikke han kan være det bekendt.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5432961
  soes
  882 Indlæg

  Neeej hvor er jeg træt af det hele…

  Jeg fødte min lille prinsesse her i lørdags. Kæreste havde så lovet mig at han ville hjælpe til med at få ungerne op om morgen. og tage tidlig fri, så han kunne hente dem igen. vi bor dog ikke sammen.

  Det vil sige at han ville hente Nilas den anden yngste kl. 15.

  Jeg sidder så her hjemme og venter på at de kommer hjem. Kl. 16:15 forsøger jeg at ringe op til ham 2 gange uden han tager tlf. hvorefter jeg ringer til vuggestuen for at høre om Nilas er blevet hentet. det er han så ikke.

  Jeg forsøger så at ringe ham op 3 gang. der tager han den så. hvor jeg spørger ind til hvor han er. han svare så at han er i den anden ende af byen. Hvor jeg spørger ind til om han ikke skal hente Nilas, vuggestuen lukker om et kvarter.

  Jo men han blev lige lidt forsinket. Så spørger jeg så om han ikke kunne ha haft ringet til mig og orienteret mig om det. Hans undskyldning var så at han mente jeg havde nok at se til. Hvor jeg bliver meget sur på ham.

  Jeg siger så at jeg havde haft ringet ned i vuggestuen for at høre om han havde hentet Nilas. Hvor efter han bliver mega sur. Hans svar var at det var da mega ireterende at jeg ringede ned for at tjekke ham, som om han ikke havde en skid styr på noget.

  Hvor jeg prøver at forklar at han skal ringe og orientere mig om sådan nogle ting, så jeg ved hvad der forgår. Det mente han så ikke….

  Hvad havde i gjort i sådan en situation?? Jeg mener jeg har reageret helt normalt. Men det mener han åbenbart ikke.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.