Du skal bruge følgende: 

175 Gram Hvedemel
100 Gram Smør
2 Spiseskeer Fløde
4 Stk Æbler
Æggeblomme
Flormelis
-evt. 1 dl piskefløde

Du skal gøre følgende: 

Smuldre mel og fedtstof og tilføj de øvrige ingredienser

Fløden kan godt erstattes af vand.

Ælt lidt yderligere og lad dejen stå køligt og hvile.

Rul dejen ud og fordel den i den smurte tærteform med lidt op ad siderne.

Pensel oversiden med æggeblomme og drys med en sigte et tyndt jævnt lag flormelis over tærtebunden.

Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde skiver.

Fordel æbleskiverne på tærtebunden og sæt formen i forvarmet ovn ved 225 grader i en snes minutter.

Server tærten lun – f.eks. med flødeskum.

Andre læste også:   Indbagt svinekarm

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort