Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

En hel fersk kylling
1/4 fløde
Kartofler
1 bundt persille

Du skal gøre følgende:

Fyld kyllingen med persille, giv den godt med salt og peber.
Brunes i en stor gryde eller wok, med en god klat smør.
Hæld herefter et stort glas vand til, og lad den simre under låg i godt time.
Kartoflerne skrælles og koges 20 min.

Væden fra kyllingen bruges til sovs.
Hæld fløden til og lad småsimre, godt med salt og peber, jævn med saucejævner (mel og vand) og hæld lidt kulør i.

Skær kyllingen ud og server.
Du kan evt. servere hjemmelavet agurkesalat til, hvis der rigtig skal hygges.
En rigtig god vinterret, der mætter.

Andre læste også:   Butterdejssnegle med rejer

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort