Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge og gøre følgende:

Hønsesalat:
kogt kylling eller høne
1/2 bøtte græsk youghurt
1-2 løg
1-2 ds asparges
salt og peber

Kyllingen skæres eller rives i strimler, blandes med de hakkede løg og den græske youghurt, asparges tilsættes, smages til med salt og peber.

Der tilsættes kylling eller høne efter behov i hønsesalaten.
Der kan sagtens tilsættes krydderier efter egen smag.

Tunsalat:
1ds tun i vand
1/2 bøtte græsk youghurt
2 dl ærter
2dl majs
1-2 løg
salt og peber.

Tun, græsk youghurt, majs, ærter og de hakkede løg blandes, smages til med salt og peber.

Skinkesalat:
2pk Pålægsmix
1/2 bøtte græsk youghurt
1-2 løg
salt og peber.

De 2 pakker pålægsmix hakkes fint, blandes med græsk youghurt,hakkede løg og smages til med salt og peber.Alle tre “salater” har godt af at trække et par timer i køleskabet.

Når skinkesalaten laves er det en fordel at bruge en “kødhakker” til pålægsmixene,det giver en mere lækker konsistens.

God fornøjelse!

Andre læste også:   Flødebollelagkage

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort