Du skal bruge og gøre følgende:
Hønsesalat:
kogt kylling eller høne
1/2 bøtte græsk youghurt
1-2 løg
1-2 ds asparges
salt og peber
Kyllingen skæres eller rives i strimler, blandes med de hakkede løg og den græske youghurt, asparges tilsættes, smages til med salt og peber.
Der tilsættes kylling eller høne efter behov i hønsesalaten.
Der kan sagtens tilsættes krydderier efter egen smag.
Tunsalat:
1ds tun i vand
1/2 bøtte græsk youghurt
2 dl ærter
2dl majs
1-2 løg
salt og peber.
Tun, græsk youghurt, majs, ærter og de hakkede løg blandes, smages til med salt og peber.
Skinkesalat:
2pk Pålægsmix
1/2 bøtte græsk youghurt
1-2 løg
salt og peber.
De 2 pakker pålægsmix hakkes fint, blandes med græsk youghurt,hakkede løg og smages til med salt og peber.Alle tre “salater” har godt af at trække et par timer i køleskabet.
Når skinkesalaten laves er det en fordel at bruge en “kødhakker” til pålægsmixene,det giver en mere lækker konsistens.
God fornøjelse!
Efterlad en kommentar