Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

24 stk.

5 dl lunkent vand
50 g gær
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
2 tsk. sukker
200 g reven gulerod
2 dl solsikkekerner
1 kg mel

Du skal gøre følgende:

Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt sukkeret.
Rør reven gulerod, olivenolie, solsikkekerner og salt i.
Rør noget af melet i og når det begynder at samle sig, så tag dejen ud på bordet og ælt dejen godt – VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DET IKKE ER SIKKERT ALT MELET SKAL BRUGES!!.
Brug kun så meget mel at dejen ikke hænger i fingre og bord.
Sæt dejen til hævning i 1 time et lunt sted og med et klæde over.
Form dejen til ca. 24 boller og sæt på bageplade.
Lad den hæve i yderligere 30 minutter.
Pensl med sammenpisket æg og bag ved 200 grader (IKKE VARMLUFT) i ca. 20 minutter.
Afkøl på bagerist.

Andre læste også:   Brunkål med medister

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort