Du skal bruge følgende:
2 porre
1 løg
1 fed hvidløg
4 store kartofler
1-2 spsk olie
1 l bouillon
En god sjat piskefløde
Salt og peber
1 pk bacon i tern
Flûte
Du skal gøre følgende:
Rens porre, løg og hvidløg.
Kun den hvide del af porren bruges til suppen, den grønne del bruges til drys.
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger.
Porre, kartoffel og løg sauteres godt igennem i olien og sammen med det pressede fed hvidløg.
Bouillonen tilsættes og grøntsagerne koger i ca 15 min.
Blend suppen med en stavblender eller i en almindelig blender.
Varm suppen op og tilsæt fløden, smag til med salt og peber.
Sautér bacon til det er sprødt. skær den grønne del af porren i tynde strimler.
Bacon og porrestrimler blandes og bruges som drys til suppen.
Efterlad en kommentar