Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Ca. 300 g. kogte ris
Olivenolie til stegning
400 g. kyllingekød i strimler
150 g. rejer
1 spsk karry (eller mere, alt efter hvor stærk karryen er)
2 fed presset hvidløg
1 dl kogte ærter
Salt
1 tsk brun farin
2 porre

Du skal gøre følgende:

Varm olien i en wok eller en dyb stegepande.
Sautér karry i olien, tilsæt kylling og steg til det næsten er mørt.
Tilsæt hvidløg, salt og farin.
Tilsæt ris og steg det hele igennem og smag til.
Rejer og ærter tilsættes til sidst.

Serveres med dampede porrer, og evt. friske krydderurter.

Andre læste også:   Postej

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort