Opret
A password will be e-mailed to you.

Vores børn er uden tvivl det vigtigste for os i hele verden. Selvom det til tider kan være både udfordrende og trættende at være forælder, så er der alligevel ikke noget, der slår den enorme kærlighed, vi har til vores børn. Som forælder kan du sikkert også nikke genkendende til, hvordan kun det bedste er godt nok til dit barn. Sko, legetøj og barnevogn skal være af højeste kvalitet, og alligevel er der aldrig noget, der synes at kunne leve helt op tilde høje forventninger. Læs med her, og få inspiration til produkter, der klæder dit barn på til enhver legedag.

Tøj er essentielt for din baby. Det har først og fremmest en praktisk funktion om at holde dit barn varmt, men derudover må det også gerne være fremstillet af de rigtige materialer og være behageligt at bevæge sig i. Når din baby er helt lille, er bodystockings et must have i garderoben. Bodystockings er særlig komfortable for din baby, og så er det nemmere for mor og far at skifte en brugt ble ved hurtigt at knappe bodystockingen op i bunden. En bodystocking passer eksempelvis godt sammen med både bukser, bluser og kjole. Bukserne vil give varmen og skåne barnets knæ, når det kravler, en og flot trøje sætter prikken over i’et på din babys outfit.

Tiden går alt for stærkt, når du har små børn. Børn bliver alt for hurtigt store, og det synes ikke som længe siden, at de blot var ganske nyfødte. Når du har voksende børn, kan det derfor til tider være nødvendigt at skifte garderoben ud løbende, da det er vigtigt, at tøjet sidder korrekt på dit barn. Alternativt kan du vælge beklædning til dit barn, hvor der stadig er en smule plads til at vokse. Hos Luksusbaby finder du eksempelvis finde et stort udvalg af babytøj. Du finder blandt andet alt fra bukser og cardigans til nattøj og striktrøjer, så dit barn kan være godt klædt på til masser af leg og læring.

Andre læste også:   Få styr på boligen og indretningen, før du får dit første barn

Tumle-bogstaver til legebørn

Leg er et af de vigtigste redskaber til dit barns naturlige udvikling. Leg motiverer, udfordrer og inspirerer dit barn, så det bliver klogere på sig selv og omverdenen. Der findes mange former for kreativ leg, men bObles tumlemøbler er legetøj, der for alvor sætter gang i legen hos dit nysgerrige barn. Tumlebogstaverne er dekorative og bløde, og de passer derfor perfekt ind i ethvert børneværelse. Eksempelvis er tumle-bogstaverne underholdende leg og læring for dit barn, og hvert bogstav er noget helt specielt. Hvad starter dit barns navn med? C kan eksempelvis vippe fra side til side, mens L kan fungere som en sjov stol. Find ud af, hvad der er det unikke ved dit barns første bogstav. Leg jer gennem alfabetet, lav sjove vrøvleord, eller byg jeres helt eget bogstavtårn.

Derudover findes også bObles blandt andet også som donut, tal og forskellige dyr. Tumlelegetøjet er ideelt legetøj for alle børn, da det styrker barnets kreative sanser samtidig med, at det udvikler barnets motoriske forståelse. Vil du vide mere om bObles, der klæder dit barn på til mange timers underholdende leg? Find det her.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort