Opret
A password will be e-mailed to you.

Når man er nybagt mor, er det vigtigt at forkæle sig selv, så hverdagen ikke kun handler om bleer og barnevogne. Som nybagt mor kan det være svært at sætte fokus på sig selv og sin omverden, da hele ens verden synes at dreje sig om spædbarnet. En gang imellem er det helt ok at smide babyklædet i ringen, og mærke efter hvad man egentlig selv har brug for – det kunne være en ny garderobe eller måske noget nyt til hjemmet.

 

Trænger du også til selvforkælelse? Så læs nedenfor et par ideer til netop dette!

Skal man forkæle sig selv, er det vigtigt at mærke efter, hvad man har brug for. For de fleste nybagte mødre er en ny garderobe tiltalende efter at have båret ventetøj alt for længe. De fleste nybagte mødre trænger til en komplet fornyelse af hele garderobe. En sådan garderobe kan du shoppe hos BYIC.dk, som uden tvivl kan levere en helt ny garderobe til fornuftige priser! Du kan shoppe alt fra sommerkjoler, bukser, nederdele, toppe, ja alt hvad modeverdenen begærer. Shop nøje udvalgt modetøj fra lækre mærker til fornuftige priser hos BYIC.dk og forkæl dig selv med noget mamalicious tøj!

 

Trænger du derimod til nogle nye omgivelser i hjemmet, er dette også en god måde at forkæle dig selv på, som også kommer dit barn til gode. De nye omgivelser kan være opfriskende og er helt sikkert en afstressende hobby, som glæder dig og ikke mindst andre i boligen. Alle dine gør det selv planer kan du få masser af inspiration til og gode råd om på BygOgHus.dk. Her finder du en masse tips og tricks til alverdens huslige projekter og gøremål. BygOgHus.dk har blandt andet en guide til alt hvad du skal vide om gulvvarme. Gulvvarme kommer også dit barn til gode, som kan lege på et dejligt varmt gulv og dermed nedsætte risikoen for at blive ramt af forkølelse og influenza, som en nybagt mor nødig vil se sit spædbarn blive ramt af.

Andre læste også:   Mini olympiade til børnefødselsdag

 

Forkæl dig selv med en af ovenstående ideer og tilføj noget forfriskende til livet som nybagt mor. Husk på at mærke efter hvad DU trænger til og bring eventuelt gamle hobbyer ind i dit liv som mor for et opfriskende touch.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort

This will close in 20 seconds